Sfaturi pentru a obtine cat mai multe clickuri pentru campania ta de email marketing

Joi, 19 Martie 2015, ora 16:39
1045 citiri
Sfaturi pentru a obtine cat mai multe clickuri pentru campania ta de email marketing
Foto: depositphotos.com

Daca te ocupi de campanii de email marketing, cu siguranta stii ce inseamna sa compui cu grija un email, sa acorzi atentie fiecarei propozitii si sa gasesti cele mai potrivite cuvinte cu ajutorul carora sa iti impresionezi cititorii.

Si dupa atatea eforturi, apesi in sfarsit butonul de trimitere catre destinatari si feedbackul intarzie sa apara. Este frustrant pentru orice specialist in marketing si comunicare, mai ales ca lucrurile nu ar trebui sa fie atat de complicate. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit in cel mai scurt timp:

1. Adreseaza-te cat mai personal

Tie ti-ar placea sa primesti un email de la o corporatie sau de la un prieten? Daca raspunsul tau este cel de-al doilea, atunci trebuie sa inveti sa te adresezi ca si cum ai fi prieten cu destinatarul mesajului tau. Adreseaza-te, de asemenea, unei singure persoane si evita pluralul, pentru ca nu iti doresti ca cititorii tai sa se simta bagati in aceeasi oala de catre cineva care vrea sa le vanda ceva.

2. Nu vorbi despre abonatii tai

Evita sa te lauzi cu numarul de abonati al produsului pe care il promovezi si procedeaza in asa fel incat cititorii sa se simta unici. Astfel, vei avea o rata mai mare de succes in randul lor si mesajul tau isi va atinge scopul propus.

3. Nu pierde timpul cititorilor

Evita mesajele lungi, frazele alambicate si cuvintele pompoase si limiteaza-te la comunicarea simpla, scurta si la obiect care transmite un mesaj clar, de interes pentru cei care il citesc.

4. Foloseste-ti numele

Evita sa trimiti emailuri de pe adrese care incep cu "office", "contact" sau alte cuvinte similare si foloseste o adresa personalizata, daca vrei sa le atragi atentia si sa te vada ca pe un adevarat prieten.

5. Nu ii speria pe cititori

Orice campanie de email marketing se axeaza pe folosirea numelor destinatarilor, insa utilizarea prea densa a acestora poate deveni de-a dreptul inspaimantatoare.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#campanie email marketing, #baza abonati newsletter, #adresa campanie email , #marketing