Sfaturi pentru a obtine cat mai multe clickuri pentru campania ta de email marketing

Marti, 31 Martie 2015, ora 11:10
1101 citiri
Sfaturi pentru a obtine cat mai multe clickuri pentru campania ta de email marketing
Foto: depositphotos.com

Daca te ocupi de campanii de email marketing, cu siguranta stii ce inseamna sa compui cu grija un email, sa acorzi atentie fiecarei propozitii si sa gasesti cele mai potrivite cuvinte cu ajutorul carora sa iti impresionezi cititorii.

Si dupa atatea eforturi, apesi in sfarsit butonul de trimitere catre destinatari si feedbackul intarzie sa apara. Este frustrant pentru orice specialist in marketing si comunicare, mai ales ca lucrurile nu ar trebui sa fie atat de complicate.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit in cel mai scurt timp:

1. Adreseaza-te cat mai personal

Tie ti-ar placea sa primesti un email de la o corporatie sau de la un prieten? Daca raspunsul tau este cel de-al doilea, atunci trebuie sa inveti sa te adresezi ca si cum ai fi prieten cu destinatarul mesajului tau. Adreseaza-te, de asemenea, unei singure persoane si evita pluralul, pentru ca nu iti doresti ca cititorii tai sa se simta bagati in aceeasi oala de catre cineva care vrea sa le vanda ceva.

2. Nu vorbi despre abonatii tai

Evita sa te lauzi cu numarul de abonati al produsului pe care il promovezi si procedeaza in asa fel incat cititorii sa se simta unici. Astfel, vei avea o rata mai mare de success in randul lor si mesajul tau isi va atinge scopul propus.

3. Nu pierde timpul cititorilor

Evita mesajele lungi, frazele alambicate si cuvintele pompoase si limiteaza-te la comunicarea simpla, scurta si la obiect care transmite un mesaj clar, de interes pentru cei care il citesc.

4. Foloseste-ti numele

Evita sa trimiti emailuri de pe adrese care incep cu "office", "contact" sau alte cuvinte similare si foloseste-ti adresa personala, daca vrei sa le atragi atentia si sa te vada ca pe un adevarat prieten.

5. Nu ii speria pe cititori

Orice campanie de acest tip are avantajul ca email marketing-ul se axeaza pe folosirea numelor destinatarilor, insa utilizarea prea des a acestora poate deranja uneori.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#clickuri campanie email marketing, #optimizare campanie email marketing, #avantaje email marketing , #marketing