Ziare.com

Sibienii pasionati de business invata despre antreprenoriat

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 17:11

   

Sibienii pasionati de business invata despre antreprenoriat
"IMM ReStart - Descopera-ti potentialul" revine la Sibiu. Evenimentul, dedicat antreprenorilor si managerilor in cautare de resurse, solutii si informatii pentru dezvoltarea afacerii, va avea loc marti, 12 mai, la Hotel Hilton, Sibiu.

In cadrul evenimentului, experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara aduc in fata auditoriului informatii de actualitate din zona fiscala, financiara si legislativa, precum si solutii de afaceri si diminuare a riscurilor. Totodata, IMM ReStart ofera participantilor ocazia de a beneficia de consultanta specializata personalizata si gratuita in cadrul sesiunilor de intalniri private.

Majoritatea subiectelor abordate au aplicabilitate generala, fiind utile si companiilor mari si foarte mari. Temele abordate la conferinta sunt de actualitate si aduc in prim plan noutati din domeniul reglementarilor fiscale si legislative (EY Romania), principalele riscuri pentru afaceri, solutii de asigurare si management al riscului (Allianz-Tiriac Asigurari). Pentru o perspectiva de business completa, conferinta ofera si dezbateri cu privire la oportunitatile de dezvoltare personala, astfel, specialisti EY Romania si Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanta angajatilor si psihologia vanzarilor.

Deoarece tehnologia este astazi unul dintre cei mai importanti factori care pot influenta dezvoltarea unei companii, conferinta organizeaza si o sesiune de workshop care aduce in prim plan cele mai noi instrumente si solutii tehnologice. Astfel, se va discuta despre mobilitate si resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin solutii fixe si mobile (Telekom), dar si despre direct marketing, generare leaduri de vanzari, comunicare si portalurile de business (Kompass Romania).

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014, intalnirile private gratuite cu vorbitorii conferintei sunt disponibile pentru participanti si editia aceasta, si pot fi programate aici.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Pitesti (28 mai 2015), Iasi (9 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015).

Mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, pe site-ul oficial al evenimentului.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 602 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor