Totul despre consumatorul roman si consumul de promotii

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 21:58
2951 citiri
Totul despre consumatorul roman si consumul de promotii

25 dintre cei mai buni speakeri si traineri se vor intrece pe 18 si 19 martie sa ofere insight-uri despre consumatorul roman si consumul de promotii si tips & tricks pentru derularea unor concursuri online si promotii cu rezultate in business-ul clientului.

Cea de-a 4-a editie a evenimentului "Promotions Now 2015" aduce in atentia publicului solutiile de eficientizare a promotiilor, de la mecanism la executie si canale noi de promovare, dar si best practices in derularea de concursuri online sau offline care sa creeze engagement.

Evenimentul este structurat pe doua zile, cu cate o sectiune de conferinta a cate 4 paneluri si un workshop aplicat care incheie fiecare zi a evenimentului.

18 martie, prima zi de conferinta, incepe prin definirea contextului actual in care consumatorul priveste promotiile si concursurile, context conturat prin date din cercetari de piata si insight-uri. Cel de-al doilea panel al primei zile aduce in centrul atentiei solutiile de implementare a unei promotii nationale pentru atragerea consumatorilor, fara a dauna imaginii brandului pe termen lung.

Concursurile online, o activitate promotionala la indemana oricarui brand, prin care acesta isi poate apropia consumatorii, vor fi tema centrala a panelului trei, in care vor fi dezbatute canalele cele mai eficiente, modalitatile de crestere a interactiunii sanatoase cu brandul, mecanisme si premii care castiga inima consumatorilor. Ziua este incheiata cu un panel de tips and tricks si best practices pentru comunicarea unei promotii sau a unui concurs.

19 martie, cea de-a doua zi a conferintei, incepe cu un debate intre retaileri despre Black Friday si alte activitati promotionale cu cele mai bune rezultate in functie de canalele de distributie.

Conferinta se incheie cu un panel de inspiratie in care directori de creatie vor propune premii si mecanisme promotionale pentru NCPs si concursuri online.

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial. Pentru toti cei care se inscriu pana la data de 27 februarie, inclusiv, este disponibil un pret cu o reducere de early bird, de 10%.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#eveniment comportament consumatori romani, #eveniment strategii promotii consumatori , #marketing