Totul despre marketingul direct, la "RoDirect 2011"

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 23:24
1230 citiri
Totul despre marketingul direct, la "RoDirect 2011"

Specialistii in marketing si comunicare isi pot eficientiza strategiile de marketing direct la Conferinta Internationala "RoDirect 2011". Evenimentul va avea loc in perioada 1-3 noiembrie 2011, la Hotel Pullman, Bucuresti.

Pe data de 1 noiembrie, participantii vor invata de la Michael Leander, personalitate cu rezonanta in domeniul Marketingului Direct si autorul cartii "Marketing Direct pe intelesul tuturor", cum pot folosi e-mail marketingul si social media ca instrumente de forta intr-o strategie de marketing multi-canal. De asemenea, vor afla si care sunt cele trei elemente cheie ale unei strategii de marketing direct si digital de success.

Pe 2 noiembrie se vor reuni experti internationali si locali in marketing direct, care vor oferi participantilor o noua perspectiva asupra marketingului direct.

La finalul zilei, Michael Leader va face impreuna cu participantii o incursiune in viitorul marketingului direct si va impartasi cu acestia cele 7 lucruri de care trebuie sa tina cont un marketer pentru a supravietui pe piata.

Ultima zi a evenimentului, 3 noiembrie, este dedicata unui workshop pe tema "Creativitatea in comunicarea directa". Participantii vor analiza campanii de direct marketing si vor invata de la Yonathan Dominitz, instrumente ce ii vor ajuta sa genereze idei de comunicare directa de impact.

Principalii invitati internationali ai acestei editii sunt:

- Jan Moore, autorul cartii "Does your marketing sell?" care va prezenta modelul NEW AIDA - un principiu de marketing aplicat pentru marketingul direct,

- Mathilde Fiquet, reprezentant FEDMA, care va prezenta cele mai noi reglementari pe plan European si impactul lor asupra marketingului direct,

- George VanNevel, CEO al agentiei de marketing direct DVN din Belgia

- Yonathan Dominitz, reprezentant Mindscapes - vor aduce in fata participantilor o serie de studii de caz ce vor demonstra care sunt elementele cheie ce faciliteaza succesul campaniilor de marketing direct.

Taxa de participare este de 150 Euro + TVA / persoana pentru membrii Asociatiei Romane de Marketink Direct si 200 Euro + TVA / persoana pentru non-membri. Informatii suplimentare si inscrieri pe website-ul evenimentului rodirect.ro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#tehnici strategii marketing direct, #eveniment RoDirect marketing direct , #marketing