Adolescenti geniali, milionari in dolari pana la 20 de ani

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 18:39
8730 citiri
Adolescenti geniali, milionari in dolari pana la 20 de ani
Foto: Business Insider

Geniul uman se manifesta inca din tinerete si uneori chiar din adolescenta. Astfel, exista multi tineri care pana la varsta de 20 de ani isi pun deja in practica ideile lor extraordinare si devin peste noapte milionari in dolari.

Dintre acesti adolescenti remarcabili enumeram pe Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook, sau pe cunoscutul cantaret Justin Bieber, scrie Business Insider.

Ashley Qualls

Fondatoarea site-ului WhateverLife a avut geniala idee in anul 2004, cand ea avea doar 14 ani. Ashley Qualls si-a prezentat acolo abilitatile sale de design. Apoi, dupa ce site-ul a avut succes, un cumparator anonim i-a oferit 1,5 milioane de dolari si o masina la alegerea ei, dar tanara a refuzat.

Julieth Brindak

Julieth Brindak a inceput sa creeze personaje schitate de ea inca de la varsta de 10 ani, iar apoi a dezvoltat o platforma media sociala la 16 ani. Acum reteaua "Miss O & Friends" valoreaza 15 milioane de dolari, iar cea mai mare parte din venituri provine din publicitate.

Sean Belnick

Cu doar 600 de dolari, Belnik a inceput cu un magazin online la varsta de 16 ani, cu mici obiecte. Apoi a trecut la mobila, fondand BizChair unde a dovedit un real talent pe piata. Pana la varsta de 20 de ani, Belnik a strans 24 de milioane de dolari.

David si Catherine Cook

Echipa formata dintr-un frate si o sora s-a imbogatit prin crearea site-ului MyYearbook, care ramane un jucator important in domeniul retelelor de socializare. Fratele lor mai mare a investit 250.000 de dolari in ideea acestora si astazi site-ul valoreaza aproximativ 100 de milioane de dolari.

Mark Zuckerberg

Multi oameni uita ca fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a inceput sa faca avere inca din vremea cand era student. Este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cu o avere de aproximativ 20 de miliarde de dolari.

Diane Keng

Aceasta tanara antreprenoare in varsta de 18 ani a dat lovitura mai intai cu site-ul MyWEBoo, care ajuta adolescentii sa-si gestioneze reputatia online. Ea a mai fondat o companie producatoare de tricouri si o afacere care ajuta companiile tinerilor.

Justin Bieber

Singura "celebritate" inzestrata din acesta lista, Justin Bieber, isi datoreaza succesul inceputurilor sale pe YouTube. El s-a dovedit a fi si un bun antreprenor, deschizand afaceri in domeniul imbracamintei, parfumurilor si al altor produse.

Andrew Gower

Un alt milionar adolescent, Gower, este un dezvoltator de jocuri si fondator al companiei Jagex Game Studio. A inceput sa faca jocuri la varsta de opt ani, iar in prezent este pe locul 46 in topul celor mai bogati antreprenori din Marea Britanie, cu o avere de 200 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#adolescenti milionari dolari, #tineri milionari dolari, #tineri geniali bogati, #fondatorul Facebook Mark Zuckerberg , #oameni afaceri