ANAF scoate la licitatie proprietati apartinand fratilor Negoita

Joi, 09 Iunie 2011, ora 09:25
2882 citiri
ANAF scoate la licitatie proprietati apartinand fratilor Negoita
Foto: Casinomagazine

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va scoate la vanzare proprietati apartinand fratilor Robert si Ionut Negoita in valoare de cinci milioane de euro, pentru a recupera o parte din datoriile sale catre stat, care se ridica la 45 de milioane de euro.

Saptamana viitoare, ANAF va scoate la licitatie 58 de apartamente, parcari cu o capacitate totala de peste 600 de locuri si un teren intravilan apartinand celor doi oameni de afaceri, relateaza Adevarul.

Datoriile fratilor Negoita la stat reprezinta taxa pe valoarea adaugata aferenta tranzactiilor imobiliare din perioada 2006 -2008, plus penalitatile.

Pe masura ce se vor finaliza evaluarile, si alte proprietati ale celor doi vor fi scoase la licitatie, a declarat Marinel Rizea, director executiv in directia generala a Finantelor Publice a Judetului Ilfov.

Apartamentele care vor fi vandute saptamana viitoare au preturi cuprinse intre 39.000 si 41.500 de euro (fara TVA), pentru cele cu doua camere, intre 57.000 - 60.000 de euro, pentru trei camere, in timp ce apartamentele cu patru camera costa 77.000 - 81.500 de euro. Apartamentele nefinisate, cu o suprafata utila de 116 mp, vor costa pana la 50.000 de euro, fara TVA.

Robert Negoita, care este si deputat PSD, a declarat ca aceasta problema nu il preocupa, urmand a-l lasa pe fratele sau se ocupe de ANAF. Potrivit lui Ionut Negoita, cazul este in desfasurare, iar statul va trebui sa le ofere despagubiri pentru bunurile executate silit, daca vor castiga procesul.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Robert Negoita, #Ionut Negoita, #ANAF licitatie , #oameni afaceri