Cum a reusit un om de afaceri sa se faca stapan pe o bucatica din Delta Dunarii

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 17:31
6643 citiri
Cum a reusit un om de afaceri sa se faca stapan pe o bucatica din Delta Dunarii

Un om de afaceri s-a facut stapan pe un golf din Delta Dunarii, proprietate publica, pentru ca se afla in relatii bune cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu.

Este vorba despre Marin Gostin, care pur si simplu a montat o bariera, astfel incat nimeni nu mai are acees pe domeniul public, in afara de clientii hotelului pe care il detine langa golf, arata Realitatea TV.

Terenul se afla in apropierea hotelului Carol I din Dunavat si, cu toate ca apartine Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii, omul de afaceri a pus bariera la intrare si o pancarta pe care scrie "Accesul interzis".

Delta Dunarii nu e Mamaia sau Vama Veche, e un loc pretentios - expert

Totusi, luciul apei si golful fac parte din domeniul public al statului si sunt administrate de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii, potrivit Legii 213/1998. In plus, membrii Consiliului Judetean Tulcea suntin si ei ca accesul la acest canal ar trebui, in mod normal, sa fie liber.

Chiar din documentele de concesionare a terenului obtinute de postul TV reiese ca omul de afaceri nu poate folosi decat o parte din suprafata totala de teren, respectiv o intindere de 9.300 de metri patrati.

Mai mult, secretarul general al CJ Tulcea a confirmat ca in documentele de concesiune nu exista si dreptul de posesiune asupra golfului.

Delta Dunarii, elogiata in New York Times: Spectaculoasa, ca intr-un vis, cu specii protejate si maidanezi

Cu toate acestea, Marin Gostin si-a extins proprietatea ingradind domeniul public. Ba mai mult, cativa turisti au povestit pe un site de socializare cum au fost alungati de angajatii omului de afaceri si au facut plangeri la Politie.

De altfel, Gostin are afaceri cu presedintele CJ Tulcea, omul de afaceri cumparand hotelui Carol I chiar de la Teodorescu, in anul 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Delta Dunarii om afaceri, #Delta Dunarii golf om afaceri, #golf Delta Dunarii , #oameni afaceri
Comentarii