Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Constantin Boromiz: Colindele reprezinta simbolul Craciunului

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 07:08
1713 citiri
Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Constantin Boromiz: Colindele reprezinta simbolul Craciunului
Foto: page2rss.com

Cand auziti de sarbatorile de iarna, la ce va ganditi prima data? La cadouri si carnati de porc sau la familie, colinde si miros de brad? Ziare.com si-a propus sa afle ce este si ce ar trebui sa fie, de fapt, spiritul Craciunului.

Constantin Boromiz, detinatorul grupului de morarit si panificatie Boromir, afirma ca sarbatoarea Craciunului este un moment special in viata fiecarei familii si ca in aceste zile trebuie sa fim mai buni si mai darnici unii cu ceilalti.

Omul de afaceri considera ca latura comerciala a sarbatorii nasterii Domnului trebuie sa fie considerata ca facand parte din spiritul sarbatorilor, pentru ca orice persoana incearca sa aduca bucurie pe chipurile celor dragi.

"Nu trebuie sa uitam ca Sarbatorile sunt asociate cu dorinta de a cumpara produse pentru a avea o masa imbelsugata", mentioneaza acesta.

Constantin Boromiz crede ca trebuie sa respectam si sa urmam in continuare traditiile crestinesti, astfel incat sa fim un exemplu pentru copiii nostri, pentru ca si ei sa urmeze si sa le transmita mai departe generatiei viitoare.

"Colindele reprezinta simbolul Craciunului, iar de aceea noi avem obligatia de a le insufla si lor semnificatia colindelor de Craciun, care ne aduc aminte de nasterea Domnului Iisus Hristos", sustine Boromiz.

Dat fiind ca inca din cele mai vechi timpuri Craciunul era sarbatoarea care reunea familia la un loc, omul de afaceri valcean va petrece seara nasterii Domnului impreuna cu cei dragi, la o masa plina cu bunatati, "din care nu lipseste traditionalul cozonac".

Boromiz nu isi doreste un anumit cadou, considerand ca toate cadourile sunt unice.

"Toate au o semnificatie aparte pentru mine".

Omul de afaceri valcean isi doreste sa fie, in primul rand, sanatos pentru a putea merge mai departe in proiectele viitoare, iar anul urmator sa fie la fel de bun ca 2011.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Constantin Boromiz Boromir miliardar, #panificatie Boromir sarbatori, #Craciun Revelion Boromir cozonac , #oameni afaceri