Despre simulari de business intr-un mediu sigur. Interviu Peter Barta, FPP

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 15:10
1743 citiri
Despre simulari de business intr-un mediu sigur. Interviu Peter Barta, FPP

Peter Barta, CEO FPP, vorbeste despre programul sau de mentorat pentru business, dar si despre simularea Bissada, un exercitiu real unic in Romania pe care Business24 te provoaca sa-l incerci.

Toti executivii care l-au incercat au apreciat realismul jocului si faptul ca le-a deschis ochii din perspectiva administrarii de business si nevoia din piata, spune omul de afaceri.

Business Mentoring Program iti propune o noi metode de predare, cu profesori de la cele mai prestigioase scoli de pentru antreprenori, si o simulare care te ajuta sa dezvolti cate un "pic din fiecare": de la managementul echipei la management financiar, intelegerea si interpretarea datelor financiare, strategie sau marketing.

"Poti sa pierzi milioane sau sute de milioane intr-un loc sigur si pe urma primesti si feedback din perspectiva celor care au experienta de business si-ti spun unde ai avut o decizie sau unde decizia ta a fost gresita. Deci poti sa te joci cu un concept, poti sa te joci cu informatii, poti sa te joci cu abilitatile tale intr-un mediu sigur, dar in acelasi timp sa si inveti unde anume gresesti sau unde ai performat", iar acestea sunt doar cateva din lectiile pe care le poti invata in acest workshop, sustine Peter Barta intr-un interviu acordat Business24.

Citeste mai multe despre Simulari de business intr-un mediu sigur. Interviu Peter Barta, FPP pe Business24.ro

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Peter Barta mentoring, #Business Mentoring Program, #simulare Bissada, #simulare business , #oameni afaceri