Ziare.com

Fundatia Soros se retrage din Romania

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 22:39

   

Fundatia Soros se retrage din Romania
Miliardarul american George Soros se va retrage din Romania, alegand sa-si reorienteze investitiile in alte zone ale lumii.

Astfel, Soros se retrage din tara noastra, dupa investitii de 200 de milioane de dolari, scrie Al Treilea Sector.

Tara noastra va mai putea benefica de banii fundatiei, insa numai pe baza de proiecte.

Fundatia George Soros din Romania a avut, in ultimii trei ani, un buget anual de aproximativ sapte milioane de dolari. Jumatate din suma a fost asigurata de catre George Soros, iar cealalta parte a sumei a provenit din fonduri europene, sponsorizari sau donatii.

Miliardarul aloca fundatiei din Romania, pana in 1998, chiar si peste 15 milioane de dolari anual.

Saptamana aceasta, Fundatia Soros Romania a lansat o competitie de proiecte pentru asistenta financiara si profesionala acordata intreprinderilor sociale infiintate prin intermediul Fondului Social European (FSE), cu conditia ca acestea sa contribuie direct la incluziunea sociala a rromilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2578 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

hi hi hi!

e normal sa se retraga, ia uite aici cate comentarii! 0000000! fara al meu, desigur! de fapt, nu e normal, o fundatie, e un fel de actiune de caritate! dai de pomana, sa ai un loc in cer! n-om mai fi eligibili, pentru un loc in rai?buna si ideea cu tiganii!

 

Pai dvs sunteti o intelectuala rassata.

E o placere sa stiti ca alogenul nu mai are loc in "cer", prea multa filantropie face rau la ranza patriotilor nationale, nu ?
Un nu hotarat fundatiilor !

Toarasi,fiti VIGI danu LENTI,Soros asta iecu ochii

pa noi sia sculta toce facem noi cu banii lui sicu rromii lui !
Sa stiti !

ovreiul Soros n-a smanglit cit trebuia Romaniei!!!

e normal ca ovreiul e nemultumit ca vroia sa faca profit din banii investiti in Romanika...Sa- trezit cu banditii cei mari din politika romaneasca, adica majoritatea ovrei si rromi securisti gen Vanghele, ilici, Bombo mazare si altii ca ei...

FOARTE BINE

Dumnealui a "dat bani" acolo unde nu se tine nici o socoteala,cui,cand ,cat si dece.Cu acestia putea sa finanteze ceva concret,care sa creeze locruri de munca nu Social-pomanagii.

misiune indeplinita

dupa ce fundatia lui a impamantenit apelativul de rom in loc de tigan, dupa ce si-a facut datoria a fost retrasa.

Zicea bunicu, fie-i tarina usoara /////

ca
" banii veniti pe s-ula . pe s-ula s e duc ! "

Toate fundatiile dau acces la succes fara munca .
Fundatia nu inseamna neaparat pomana . Dar asa e inteleasa.
E bine ca pleaca . Proiecte tiganesti sint destule , de la furat gurile de canal si fire de cupru, pina la a scapa de bagaje la gara ....

 

Se pare

Ca batrinu Soros, a predat afacerile copiilor,iar copii apreciaza banii batrinilor...dar au ideiile lor. Munceste un batrin toata viata,ca sa lase la copii...lasa la copii,el dispare,dar odata cu el si ce a agonist,o viata.
copii sparg totu in 2 ani,in cazuri fericite...sper sa nu fie si cazu lui Soros...ma rog nu a muncit el cu spatele,dar i-a mers mintea...dar copii..stiu ce au de facut,trebuie numai sa urmarim ziarele lumii....

 

Daca eram eu filantropul George Soros

Daca eram eu marele filantrop George Soros, observam mai de mult ca nu A3 a cauzat dezastrul electoral al PDL, ci deviatia pubintelectualilor ultraliberali spre darwinism social si spre persiflarea valorilor nationale, incat si-au redus publicul la cateva sute de cititori, care nu prea conteaza stradal nici politic, nici macar civic.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor