Ioan Niculae: Filmul "Kapitalism" a fost comandat de servicii secrete occidentale

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 14:49
4289 citiri
Ioan Niculae: Filmul "Kapitalism" a fost comandat de servicii secrete occidentale

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat marti seara ca filmul "Kapitalism - reteta noastra secreta", in regia lui Alexandru Solomon, a fost comandat de serviciile secrete din Belgia si Germania.

"A fost o comanda a serviciului de spionaj din Europa de Vest, nu din Europa de Est, in care, contra a 70.000 de euro, bugetul filmului, comanda a fost foarte clara, i-ai pe toti primii cinci sau sapte investitori din Romania si faceti-i zob. M-a luat pe mine, pe Copos, pe Patriciu si ne-a facut zob. Absolut, sigur a fost un serviciu secret (...) In schimbul acestei sume de bani, din tot ce li s-a prezentat, investitii si fapte, n-au dat absolut nimic in film cu partea pozitiva, au dat totul ca sa-si bata joc de noi. Servicii din Germania si Belgia", a spus Ioan Niculae, patronul InterAgro, la B1 TV.

Omul de afaceri acuza serviciile secrete din aceste tari ca vor sa distruga Interagro, un agent economic cu actionariat privat romanesc, iar intreg dosarul Romgaz ar fi doar o actiune de santaj.

Ioan Niculae sustine ca realizatorii filmului nu au prezentat decat ce au vrut, anume imagini filmate pe ascuns.

Cum a facut Ioan Niculae ca Romgaz sa lucreze in interesul personal al InterAgro

Omul de afaceri a mai afirmat ca servicii secrete vor sa distruga un agent economic cu actionariat privat romanesc, tot cazul Romgaz fiind in sinea sa doar un santaj.

"Ar putea sa fie un caz unic pentru Romania, eu nu inteleg ce inseamna subminarea economiei nationale. Sigura asistam la un santaj, la distrugerea unui agent economic cu actionariat privat romanesc in sistem public-privat, public insemnand Parchetul General si privat insemnand marea majoritate a televiziunilor", a adaugat Niculae.

Ioan Niculae a fost audiat in dosarul privind subminarea economiei nationale, in care sunt cercetati 40 de fosti si actuali sefi din Romgaz, Ministerul Economiei si ANRE, care l-ar fi ajutat pe patronul InterAgro sa obtina mari cantitati de gaze la pret subevaluat

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Kapitalism reteta noastra secreta, #Ioan Niculae film Kapitalism , #oameni afaceri