Portretul robot al unui miliardar: Fara facultate, cu ochelari, traieste in SUA si e casatorit

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 19:15
6920 citiri
Portretul robot al unui miliardar: Fara facultate, cu ochelari, traieste in SUA si e casatorit
Foto: Twitter/Bill Gates

Statisticile arata ca multi dintre miliardari si-au abandonat studiile superioare, poarta ochelari, sunt casatoriti, traiesc in America si sufera de calvitie.

Conform GoCompare.com, care a comparat 100 de miliardari din ultimii 20 de ani, sansele cele mai mari sa devina miliardari le au varsatorii, asa cum e Oprah, in timp ce la polul opus se situeaza racii (reprezentati insa prin britanicul Rihard Branson).

In plus, a fi femeie nu mai e un handicap, asa cum se intampla pana acum cativa ani, in ultimii 20 de ani crescand numarul femeilor miliardare cu 50%. Chiar si asa, acestea sunt cu mult in urma barbatilor.

GoCompare.com a realizat mai multe infografice, publicate de Daily Mail, folosindu-se de topurile miliardarilor publicate anual de Forbes, in ultimii 20 de ani.

Statisticile arata ca varsta medie a miliardarilor a crescut cu aproape 14 ani in aceasta perioada. In 2015, aceasta se situa la 60,8 ani.

Circa 4 din 10 miliardari poarta ochelari, Bill Gates fiind cel mai cunoscut exemplu.

Chiar daca exista destule exemple de miliardari care s-au lasat de scoala (un sfert), cum sunt Bill Gates, Steve Jobs sau Richard Branson, 23% au un masterat si 6% un doctorat.

Cum e sa cresti un miliardar: Tatal lui Bill Gates povesteste detalii despre viata fiului sau

Americanii sau cei care se muta in America au cele mai multe sanse sa devina miliardari. Urmeaza, in ordine, Rusia si Germania.

Unul din cinci miliardari este chel; asa arata si media barbatilor care sufera de calvitie in SUA.

Nu doar ca miliardarii sunt, in proportie mare, casatoriti, dar au si familii numeroase - un sfert au patru copii, 23% au cate trei copii, iar 9% cate doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#caracteristici miliardari, #tipologie miliardari, #miliardari puncte comune, #miliardari lasat scoala , #oameni afaceri