Razbunarea unui om de afaceri pe un primar care i-a anulat un contract

Miercuri, 26 Decembrie 2018, ora 18:52
12020 citiri
Razbunarea unui om de afaceri pe un primar care i-a anulat un contract
Foto: Facebook/Romeo Dunca

Pentru a se razbuna pe primarul Mihai Marlaescu, din Turnu Ruieni, care nu l-a sustinut intr-un demers, omul de afaceri Romeo Dunca, cel care a construit un telescaun modern pe Muntele Mic, a apelat la o metoda aparte.

Acesta a montat un panou al rusinii pe unul dintre stalpii telescaunului, arata Adevarul.

"Rusine primarului Maralescu si celor 9 consilieri de la Turnu Ruieni, care si-au dorit ca acest telescaun sa fie demolat", este mesajul de pe panou.

Motivul ar fi faptul ca primarul ar fi incercat sa ii blocheze investitia.

"Au reziliat contractul si impreuna cu investitorii fomisti incapabili de a face lucruri trainice si frumoase pe munte se bucurau ca o sa intru in faliment, pentru ca mai apoi cu ochii in pamant si capul plecat sa implor, acceptand conditii penale, ingaduinta si iertare pentru ca am spus in fata ce aveam de spus celor ce au mintit, au furat si au incercat sa profite de pe munca si banii mei.

Normal in aceasta situatie multi ar fi plecat de mult din tara asta condusa de putori si hoti in mare masura, pentru ca aici nu numai ca se fura, se minte si se trage chiulul, dar ce e mai grav nici nu exista gram de raspundere pt faptele comise!

Dar la Ruieni nu va fi asa. Aici cu mine nu merge, pentru ca eu nu fug si nici nu ma las calarit de un ticalos, chiar daca i-a pacalit cu minciuni ordinare si pe consilieri!

Aici vom raspunde toti pentru ce am facut. La fiecare urcare cu telescaunul va voi reaminti ca el, primarul in functie inca Maralescu, si cei noua consilieri au vrut sa darame instalatia dupa ce inainte m-au pus sa o fac. Si daca rusinea lor va deranjeaza si pe voi turistii care veti schia aici, puteti cumpara si tricouri in care de la obraz la obraz ii veti transmite acestui individ ajuns primar ca nu se face asa.

Adica daca spui, trebuie sa si faci, iar daca nu vrei sa se faca, nu ceri celui credul, harnic si cinstit sa se apuce de lucru", a transmis Dunca.

Omul de afaceri a semnat cu fostul primar un contract pentru dezvoltarea unui domeniu schiabil pe Muntele Mic, dar noul primar nu a mai fost de acord cu conditiile si a anulat contractul.

Conflictul dintre cei doi a ajuns la tribunal, iar magistratii vor decide cine are castig de cauza.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#panou rusine Muntele Mic, #om afaceri razbunare primar , #oameni afaceri