Schimbare la varful companiei CFR S.A.

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 16:02
2361 citiri
Schimbare la varful companiei CFR S.A.

Kubinschi Florian Raimund a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al CFR S.A., a informat, joi, compania.

Consiliul de Administratie (CA), din componenta caruia fac parte Kubinschi Florian Raimund, George Micu, Enache Jiru si Sebastian Tcaciuc, a fost numit de Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) pe 15 aprilie 2013, potrivit unui comunicat de presa.

Florian Kubinschi activeaza in domeniul bancar, unde detine functia de vicepresedinte la Volksbank, domeniu in care domnia-sa a mai ocupat posturile de vicepresedinte executiv MKB Romexterra Bank si CFO Banca Tiriac, devenita ulterior HVB Tiriac.

"In perioada urmatoare, AGA va numi un nou membru pe postul ramas vacant prin demisia domnului Sorin Mindrutescu, din lista persoanelor propuse de consultantul SC PwC Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David si Baias S.C.A. si George Butunoiu Group SRL", se mai arata in comunicat.

CFR S.A. administreaza si intretine infrastructura feroviara. De asemenea, pune la dispozitia tuturor operatorilor intreaga retea de cale ferata pentru a efectua transportul calatorilor sau al marfurilor.

CFR S.A. da afara 1.200 de persoane - afla cate disponibilizari vor fi la CFR Marfa

Ea obtine venituri din taxarea utilizarii infrastructurii.

Dupa reducerea personalului, numarul angajatilor va ajunge la aproximativ 24.400.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#sef nou CFR, #sef nou CFR SA, #presedinte Consiliu Administratie CFR, #schimbare CFR SA, #Kubinschi Florian Raimund CFR , #oameni afaceri