Site-ul lui Mihail Hodorkovski, atacat de hackeri

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 16:12
1837 citiri
Site-ul lui Mihail Hodorkovski, atacat de hackeri
Foto: Ria Novosti

Site-ul fostului director al companiei petroliere Yukos, Mihail Hodorkovski, a fost atacat de hackeri, luni, dupa ce acesta a fost gasit vinovat si in al doilea proces.

"Cei de la suport tehnic ne-au spus ca site-ul (khodorkovsky.ru) nu a fost accesibil din cauza unor atacuri", a spus un responsabil cu presa a fostului magnat, relateaza RIA Novosti.

In prezent, site-ul este accesibil, insa navigarea este dificila.

Mihail Hodorkovski si asociatul acestuia, Platon Lebedev, au fost declarati vinovati in al doilea proces intentat la Curtea din Moscova, judecatorul declarand ca cei doi au organizat un grup ce comitea crime financiare in afacerile cu petrol, prin intermediul companiei Yukos.

Cei doi au fost acuzati de deturnarea a 280 de tone de petrol si de evaziune fiscala, iar, potrivit avocatilor apararii, va urma si un al treilea proces, in viitorul apropiat. Desi inca nu s-a pronuntat pedeapsa, cei doi risca 14 ani de inchisoare, dupa ce au petrecut deja 7 ani dupa gratii.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#atac hackeri sef Yukos, #Mihail Hodorkovski hackeri , #oameni afaceri