Xerox Romania are un nou sef

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 23:35
1865 citiri
Xerox Romania are un nou sef

Gabriel Pantelimon este numit director general al Xerox Romania si Republica Moldova in cadrul Xerox Corporation Development Market Operations, incepand cu 1 noiembrie 2010, inlocuindu-l astfel in functie pe Petr Sichrovsky, potrivit unui comunicat emis marti de companie.

Gabriel Pantelimon a ocupat anterior pozitia de director de vanzari si marketing la Xerox Central Eastern Europe, Israel si Turcia. Gabriel Pantelimon s-a alaturat echipei Xerox in 1997, in cadrul departamentului de vanzari.

De atunci, el a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit in 2008 global accounts manager la Xerox Central Eastern Europe, Israel si Turcia, iar in 2009 director de vanzari si marketing la Xerox Central Eastern Europe, Israel si Turcia (CIT).

In noul sau rol, Gabriel Pantelimon va fi responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru Xerox Romania si Republica Moldova.

"Sunt onorat de decizia organizatiei. Am dedicat Xerox Romania 13 ani din viata si sper ca din noua postura sa am ocazia sa rasplatesc increderea acordata asa cum stiu - prin performanta si prin munca eficienta, alaturi de colegii mei. Voi continua strategia Xerox centrata pe servicii si solutii de management al documentelor si, impreuna cu echipa, imi doresc sa facem performanta, indiferent de conditiile economice", a declarat noul director general al Xerox Romania si Republica Moldova, Gabriel Pantelimon.

Gabriel Pantelimon a absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti, Sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, detine un MA la University of Surrey, Guildford in European Area Studies si un MBA la Bucharest School of Management.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente.

Alaturi de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania si Republica Moldova ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#xerox Romania, #xerox Republica Moldova, #xerox director general , #oameni afaceri