Intre premiere si afaceri de succes, cu Ruxandra Serban, CEO Erka

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 22:55
3788 citiri
Intre premiere si afaceri de succes, cu Ruxandra Serban, CEO Erka
Foto: Ruxandra Serban (Arhiva personala)

Ruxandra Serban e o tanara femeie de afaceri dinamica, ambitioasa, cu viziune de business, care in timpul liber a jucat in cele doua filme ale seriei "Love Building", in regia Iuliei Rugina.

Desi a avut ocazia sa intre in lumea afacerilor din Franta, ea a ales Romania, unde a pus bazele Erka Synergy Communication, o agentie de comunicare si publicitate specializata pe retail, ce are acum o vechime de 10 ani pe piata.

A facut "scoala de business" acasa si a invatat totul de la parintii sai, care au devenit antreprenori in 1991.

"Eram obisnuita cu zile de munca de 14-15 ore/zi in medie, eram familiarizata cu mediul de afaceri romanesc, cu relatiile cu furnizori, clienti, angajati, banci etc. Sunt pasionata de retail si de antreprenoriat si sunt convinsa ca nu este intamplator", spune Ruxandra Serban, intr-un interviu acordat Business24.

Iubeste baletul, de la care a invatat ca, daca "lucrurile nu sunt facute la perfectiune, nu merge, nu poti sa ai succes improvizand". In plus, si-a vazut visul implinit: a jucat in lungmetrajele "Love Building" si "Alt Love Building" si in scurtmetrajul "Sa mori de dragoste ranita", cu Angela Similea. Toate au fost difuzate in cinematografe.

"'Alt Love Building' este abia la inceput; premiera acestuia a avut loc pe 19 decembrie si va putea fi vazut la cinematograf din 26 decembrie. Aceasta experienta mi-a adus multa satisfactie, multa bucurie... de fapt mi-am indeplinit un vis de trei ori", mai spune antreprenoarea.

Citeste interviul integral cu Ruxandra Serban, CEO Erka Synergy Communication pe Business24.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Ruxandra Serban Love Building, #Ruxandra Serban Erka Synergy Communication , #oportunitati afaceri