Reduceri de pana la 8.000 de euro pe piata auto din Romania

Duminica, 12 Iulie 2009, ora 13:22
1992 citiri
Reduceri de pana la 8.000 de euro pe piata auto din Romania
Foto: Arhiva

Producatorii si importatorii auto din Romania ofera discounturi de pana la 8.000 de euro pentru modelele aflate pe stoc, platesc TVA-ul si garanteaza finantarea pentru orice venit in incercarea de a impusiona vanzarile in perioada de criza economica.

Producatorul local si leaderul vanzarilor de pe piata interna, cu un total de 18.140 unitati, Dacia, are pana la sfarsitul acestei luni promotii atat pentru gama de autoturisme, cat si pentru modelele van si pick-up.

Pana la 31 iulie, pentru Logan, MCV, Sandero si Stepway, Dacia ofera cadou aerul conditionat, precum si dobanzi promotionale la leasing incepand cu 0%. Pentru credit, Dacia ofera si asigurarea Casco pe un an gratuita si avans zero. Oferta de finantare si creditare este similara si in cazul Van-ului si a pick-up-ului, modele pentru care Dacia ofera si plata avansului de 15%.

Dacia dubleaza prima de casare de 3.800 lei pentru achizitionarea de masini prin Programul Rabla.

Oferta similara, de dublare a primei de casare pentru achizitionarea unei masini in cadrul Programului de innoire a parcului auto national, are si Ford. Romcar, importatorul Ford pentru Romania, propune in aceasta perioada discounturi de la 2.000 la 7.000 de euro pentru modele aflate pe stoc.

AutoItalia, importatorul Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati, Infiniti, Honda motociclete si Segway, ofera in luna iulie discounturi semnificative pentru modelele Fiat aflate pe stoc. Astfel, la modelul Linea, model 2008, reducerea este de 3.800 euro cu TVA, oferta fiind valabila pentru versiuni benzina T-Jet si Diesel Multijet, Dynamic si Emotion.

La modelul Punto Clasic 2008, reducerea este de 2.100 de euro cu TVA, si se aplica versiunilor Diesel Multijet, iar pentru modelul Doblo Panorama 2008 discountul este de 3.800 de euro cu TVA, pentru versiunile Diesel Multijet.

Pentru gama de modele 2009, reducerile sunt cuprinse intre 678 euro cu TVA la Panda 4X4 si 2.246 la Linea.

Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, plateste TVA-ul pentru toate modele din gama de autoturisme comercializata. Totodata, reprezentanta locala a constructorului francez ofera sistemul MyDeal, prin care garanteaza finantarea pentru orice model comercializat indiferent de venitul cumparatorului. Durata finantarii este de la 12 la 60 de luni, iar comisioanele sunt zero.

Si Chevrolet a demarat o campanie de discounturi care, potrivit companiei, a adus in trimestrul doi o crestere de 74% a vanzarilor comparativ cu primul trimestru, respectiv de la 658 la 1.142 unitati.

Toyota se bazeaza in aceasta perioada pe promotii adresate unui stoc limitat de masini din cadrul modelelor Aygo, Auris, Corolla Sedan, Prius, RAV4, Land Cruiser 120, Land Cruiser V8, Hilux si Hiace. In luna iulie, pentru modelul Land Cruiser 120 exista discount-uri de pana la 7.936 Euro (TVA inclus) si, in plus, prin alegerea versiunii cu cinci locuri, taxa de inmatriculare va fi zero. Totodata, de la 1 iulie 2009 Toyota a lansat programul Optimo adresat, in limita stocului disponibil, modelelor Yaris in cinci usi prin care se ofera accesorizari de top la preturi apropiate de cele ale modelelor de baza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
#reduceri vanzari masina, #oferta piata auto, #piata auto romania , #producatori