Ziare.com

Venituri anuale de zeci de mii de euro in pasi de dans

Joi, 19 Martie 2009, ora 12:33

   

Venituri anuale de zeci de mii de euro in pasi de dans
Cluburile si scolile de dans au luat nastere pe o piata in care concurenta era redusa, iar investitiile initiale minime. Profitul ajunge insa, anual, la zeci de mii de euro.

Doctorand cu specializarea marketing si pasionat de dansurile latino, Dumitru Balan a infiintat la sfarsitul anului 2004, la varsta de 23 de ani, scoala de dansuri Latino Time cu o investitie minima de 100 de euro, informeaza Ziarul Financiar.

"Am deschis aceasta afacere pentru ca aveam sansa de a activa intr-un domeniu in care concurenta era nesemnificativa", a declarat el.

Pretul abonamentelor pentru cursurile de dans pentru adulti si copii variaza intre 100 si 250 de lei, in functie de numarul de sedinte.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Primii 50 de clienti au venit in urma campaniilor de promovare pe internet. "Ulterior, acestia au adus si alti clienti, iar spirala a mers mai departe pana in momentul in care scoala noastra de dans a devenit un brand cunoscut in Bucuresti", a adaugat Balan.

Cifra de afaceri pentru cele trei societati pe care le detine antreprenorul - Latino Time, Latino& Events Time, Party& Events Time - a fost in 2007 de circa 72.000 de euro.

"In 2008 au scazut afacerile cam cu o treime fata de anul 2007 din cauza conjuncturilor nefavorabile: schimbarea locatiei noastre, efectele negative ale climatului economic international, piata neagra a cursurilor de dans, nefiscalizarea tuturor agentilor economici din acest domeniu", a mentionat el.

Antreprenorul estimeaza o marja de profit cuprinsa intre 10 si 30% si sustine ca aceasta variaza in functie de sezonalitatea vanzarilor realizate in decursul unui an.

Citeste mai multe despre profit dans cursuri dans scoala dans
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1557 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor