Mega Mall isi deschide portile: Cum arata centrul comercial de langa Arena Nationala la inaugurare (Foto)

Joi, 14 Mai 2015, ora 10:38
34620 citiri
Mega Mall isi deschide portile: Cum arata centrul comercial de langa Arena Nationala la inaugurare (Foto)
Foto: Ziare.com

Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti, situat in apropierea Arenei Nationale, isi deschide portile, joi, insa potentialii cumparatori trebuie mai intai sa treaca de mormanele de materiale si utilaje de constructie.

In orice caz, aceste mici obstacole nu ii descurajeaza pe vanatorii de reduceri.

La peste 60 de primaveri, o femeie coboara cu greu din autobuzul care are statia fix in fata mall-ului. Isi pune mana deasupra ochilor pentru a-si feri privirea de soarele puternic si ofteaza.

Inaugurarea Mega Mall, amanata - Cand se va deschide centrul comercial de langa Arena Nationala (Foto)

"Am venit sa vad ce e pe acolo", mi-a spus batrana, care avea cu ea un carucior pentru cumparaturi, facand semn spre constructia impresionanta.

Muncitorii misuna de colo-colo, iar cativa dintre ei stau la umbra, cu planurile in fata si asculta ultimele indicatii ale sefilor de echipa.

Foto: Ziare.com

Fatada mall-ului este terminata si are o alura futuristica, dar intrarea de pe Soseaua Pantelimon nu este inca asfaltata. Cu toate acestea, multe persoane au intrat, inca de dimineata, sa arunce o privire inauntru si - de ce nu - sa cumpere cate ceva.

"Am venit special pentru promotiile la haine", ne-a precizat o tanara care tocmai ce cobora dintr-un taxi.

Foto: Ziare.com

La intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin, accesul pare a fi mai usor, avand in vedere ca s-a turnat asfalt pe ultima suta de metri, iar zeci de masini asteptau la coada sa intre in parcarea subterana.

Iata o imagine panoramica asupra mall-ului:

Foto: Ziare.com

Si o fotografie cu coada de la intrare in centrul comercial:

Foto: Ziare.com

Mega Mall, deschidere cu fast

Titan the Robot, un android controlat electronic, care a urcat pe scena cu Rihanna si alte vedete, va fi in centrul evenimentelor legate de deschiderea Mega Mall. Robotul ii va primi pe vizitatorii noului centru comercial din Capitala cu show-uri si activitati speciale, promit organizatorii.

Se deschide Mega Mall: Vizitatorii, intampinati de robotul care a urcat pe scena cu Rihanna

Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai nou centru comercial deschis de fondul NEPI in Romania. In urma unei investitii de 165 de milioane de euro, noul centru comercial gazduieste peste 200 de magazine si spatii comerciale, ce acopera toate categoriile de produse si servicii.

Situat in apropierea Arenei Nationale, el acopera in total 230.000 metri patrati, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania.

Printre altele, la Mega Mall va exista o sala de fitness WorldClass, dotata cu o piscina semiolimpica, prima sala Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joaca pentru copii de toate varstele, precum si primul magazin Sport Vision.

Stanga: Cum arata Mega Mall la inaugurare. Dreapta: Mega Mall in planurile companiei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#Mega Mall inaugurare, #Mega Mall deschidere, #Mega Mall lansare, #poze Mega Mall , #retail