Venirea H&M ascute razboiul foarfecelor

Vineri, 25 Martie 2011, ora 11:03
2847 citiri
Venirea H&M ascute razboiul foarfecelor

Furios si iute, lantul de fashion H&M isi infige steagul, pana la sfarsitul lui aprilie, in sase puncte din Romania. Startul agresiv al suedezilor nu-i intimideaza pe competitori, care au la randul lor planuri ambitioase de extindere. Un razboi comercial din care cei mai castigati vor iesi clientii.

Una dintre stirile mult comentate ale verii lui 2005 era ca retailerul suedez Hennes&Mauritz AB (H&M) tatoneaza piata locala. Zvonuri si scenarii multe, dar nimic batut in cuie. Pietei de moda romanesti i-au trebuit inca sase ani de atunci sa devina suficient de atractiva pentru ca H&M sa-si deschida magazine aici, scrie MONEY.ro.

Dar odata ce a pus lupa pe Romania, H&M vrea sa creasca intr-un an cat altii in sase. Nu e o metafora: in 2011 suedezii vor sa egaleze in termen de numar de magazine performantele principalului rival la nivel global, brandul spaniol Zara, din portofoliul Inditex, care, tehnic vorbind, este prezent aici din 2004 (prin franciza, abia la sfarsitul lui 2007 Inditex a intrat in nume propriu) si care numara la mijlocul anului trecut 10 magazine.

Citeste mai multe despre Venirea H&M ascute razboiul foarfecelor pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#H M Romania, #venire HM, #deschidere HM , #retail