Ziare.com

Ce salariati din domeniul energiei castiga cel mai bine in 2011

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 08:49

   

Ce salariati din domeniul energiei castiga cel mai bine in 2011
Salariatii din companiile de stat, care activeaza in domeniul energetic si minerit, s-au dovedit a fi ceva mai norocosi in 2011, chiar daca unele unitati vor avea venituri mai mici, fata de anul trecut.

Proiectele de aprobare a Bugetelor de Venituri si Cheltuieli (BVC) prezentate public de Ministerul Economiei arata ca salariatii Conpet vor beneficia de cele mai mari cresteri de venituri (5,2%), in timp ce angajatii Transelectrica se vor bucura de o marire salariala de 3,7%, potrivit Capital.

Nici compania Romplumb nu este ocolita de anumite castiguri, astfel ca salariul mediu se va mari de la 1.081 lei pana la 1.153 lei. Si angajatii Nuclearelectrica, Hidroelectrica si Conversmin au prevazuta o marire salariala de 3,2%. Daca cei de la Electrica vor avea o remuneratie mai mare cu 3%, in 2011, cei de la Avioane Craiova se vor bucura de doar 2,3% in plus, pe fluturas.

Unele companii de stat vor acorda tichete de masa sau tichete cadou salariatilor, fondurile alocate de unitati fiind greu de ignorat. Spre exemplu, Hidroelectrica are bugetata o suma de aproape 11 milioane de lei pentru acordarea tichetelor de masa, la care se adauga inca 877.000 de lei pentru tichete cadou.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1840 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si " BAIETII DESTEPTI" - din aceasta ramura CORUPTA pana la ultimul kw

" Filiera Pinalti ne curentează cu milioane de euro"
Electrica a cedat fără licitatie traderului de energie Rudnap din Serbia un contract de 200 de milioane de euro, la presiunile lui Claudiu Stafie, secretar de stat in Ministerul Economiei. Rudnap a obtinut un profit de 20 de milioane de euro din această afacere. Energia hidro achizitionată in acest contract are un pret mai mic chiar decat cea pentru "băietii destepti“.

...............

mai multe pe :
http://www.adevarul.ro/financiar/Filiera_Pinalti_ne_curenteaza_cu_milioane_de_euro_0_391161453.html

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor