Electrocentrale Bucuresti concediaza 500 de angajati, pe 16 aprilie

Duminica, 21 Martie 2010, ora 15:10
1870 citiri
Electrocentrale Bucuresti concediaza 500 de angajati, pe 16 aprilie
foto: elcen.ro

Producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti va disponibiliza 500 de angajati incepand cu 16 aprilie, acestia urmand sa primeasca salarii compensatorii in functie de vechime.

"S-a decis ca toti cei 500 de angajati care urmeaza sa fie disponibilizati sa paraseasca societatea din 16 aprilie, toti deodata. Vor primi si salarii compensatorii, in functie de vechime", a decalrat directorul comercial al companiei, Irina Duica.

Compania are in prezent circa 4.000 de angajati, cu tot cu cei din termoservuri.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va disponibiliza in acest an 3.545 de angajati din opt societati energetice din subordinea sa, cei mai multi provenind de la Compania Nationala a Huilei, care va concedia 1.600 de mineri.

De asemenea, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), Electrocentrale Deva si Termoelectrica vor disponibiliza cate 300 de salariati.

Complexul Energetic Rovinari va disponibiliza 200 de angajati, iar Complexul Energetic Turceni 250 de salariati.

Totodata, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin are in vedere concedierea a 95 de angajati.

Electrocentrale Bucuresti SA este filiala a Termoelectrica SA, companie aflata sub autoritatea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Electrocentrale Bucuresti este primul producator de energie termica produsa in centrale termoelectrice, producand anual peste 40% din energia termica distribuita in sistem centralizat si aproximativ 12% din cantitatea de electricitate generata in intreaga tara. Compania are in componenta sucursalele Bucuresti, Mures si Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#lectrocentrale Bucuresti disponibilizari, #concedieri Electrocentrale , #salariati