Cadoul unui patron pentru cei 800 de angajati: O croaziera in Caraibe

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 20:14
14253 citiri
Cadoul unui patron pentru cei 800 de angajati: O croaziera in Caraibe
Foto: Arhiva/Pixabay

Seful unei companii producatoare de mobila de bucatarie din statul american Iowa va plati o croaziera in Caraibe pentru toti cei 800 de angajati ai companiei, drept recompensa pentru activitatea din 2016.

Gary Bertch, care conduce compania Bertch Cabinets din Waterloo, Iowa, a anuntat pe Facebook ca va plati pentru toti angajatii o croaziera de cinci zile in Caraibe, la inceputul anului 2017.

"Vom opri toate activitatile pe 9-13 ianuarie, pentru a putea sa plecam in insoritele Caraibe! Aceasta calatorie nu ar fi fost posibila fara munca grea a incredibililor nostri asociati! Vacanta placuta tuturor!", a scris Bertch.

Acesta a aratat ca a rezervat patru avioane care ii vor transporta pe angajati direct in Miami. Inainte de a se imbarca pentru croaziera in insulele Caraibe, angajatii vor fi cazati la un hotel de 5 stele.

Bertch a explicat ca anul trecut a promis angajatilor croaziera pentru a-i stimula sa indeplineasca anumite obiective.

"Am incercat sa ii incurajam pe oameni sa faca un efort pentru a atinge diverse obiective", a declarat el publicatiei The Courrier.

Compania si-a recompensat periodic angajatii de-a lungul anilor, dar nu a mai putut face acest lucru din 2005, din cauza recesiunii.

"Este placut sa stii ca inca exista companii carora le pasa de angajati mai mult decat de bonusurile directorilor si casele lor de vacanta", a scris o persoana pe pagina de Facebook a companiei.

Publicatia britanica Evening Standard noteaza faptul ca anuntul a venit in timp ce multi angajati ai magazinelor din Marea Britanie au incearcat sa obtina zi libera de sarbatoarea Boxing Day (a doua zi de Craciun). Peste 200.000 de persoane au semnat petitii pentru ca magazinele sa fie inchise in ziua respectiva.

Citeste si care e principalul beneficiu preferat de companiile si angajatii din Romania.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#cadou angajati croaziera Caraibe, #cadou sef angajati croaziera, #recompensa sef angajati , #stiri afaceri