Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Camerele foto ieftine sunt solutia pentru noii afaceristi

Advertorial
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 16:55
7598 citiri
Camerele foto ieftine sunt solutia pentru noii afaceristi
FOTO: pexels

Camerele foto ieftine sunt mereu un ajutor de nadejde, atat pentru fotografii profesionisti aflati la inceput de cariera, care doresc sa le foloseasca la filmarile de la evenimentele la care sunt solicitati, cum ar fi nunti, botezuri, banchet la final de scoala sau liceu, serbari la incheierea studiilor universitare, dar si de catre cei amatori, pasionati de aceasta arta si care doresc sa aiba poze de cea mai buna calitate.

Acestea isi dovedesc utilitatea in special in cazul celor care nu dispun de suficienti bani pentru a-si achizitiona un produs performant, de ultima generatie si care, totusi vor ceva care sa corespunda exigentelor lor, dar pe care sa aloce un buget redus.

Mai mult decat atat, tehnologiile avansate de care dispun nu ii impiedica pe cei ce lucreaza in domeniu sau pe cei pasionati de fotografie sa realizeze niste poze la standarde inalte, care sa le ofere lor sau clientilor lor amintiri de neuitat.

Daca se face o simpla analiza a ofertelor si stocurilor marilor magazine, dar si a celor ce comercializeaza asemenea produse pe internet, se va observa foarte usor ca majoritatea camerelor foto ieftine au inglobati 12 megapixeli si sunt prevazute cu tehnologie full hd, ceea ce confera o claritate sporita imaginii.

Pot fi achizitionate foarte usor chiar si de catre student

Cu putin efort financiar, chiar si studentii pot achizitiona asemenea camera, deoarece implica un cost de aproximativ 400-500 de ron pentru un obiect ce are caracteristici medii. De asemenea, daca doresc sa beneficieze de acelasi produs, dar la un pret mult mai avantajos, pot opta pentru varianta resigilata, unde se gasesc camere care sunt venite direct din fabrica, insa pot avea mici defectiuni care insa nu le impiedica sa functioneze la parametrii maximi.

Bineinteles, ca cei care prefer luxul si garantia ca au obiectul pe care si l-au dorit de atat timp, pot investi si o suma mai mare de bani, circa 700 de ron, insa beneficiaza si de actionarea acestuia cu sprijinul unei telecomenzi.

Cele mai noi camere foto ieftine full hd - de ce sa le achizitionam

Datorita faptului ca activitatea de event planning a cunoscut o amploare fara precedent in ultimii ani, oamenii preferand sa externalizeze serviciile unor firme sau unor persoane fizice autorizate, piata de la noi din tara este, la momentul actual, plina de camere foto ieftine cu tehnologie full hd, care ofera un plus de valoare imaginii tale si care te ajuta sa te simti in centrul locului ce tocmai a fost fotografiat.

Din categoria acestora se detaseaza cele spot subacvatice, care dispun de o carcasa rezistenta la apa, care va permite sa filmati sporturi de apa fascinante si sunt preferate de catre iubitorii de scufundari. Se pot folosi si la diverse activitati in aer liber, in timpul mersului cu bicicleta sau cu ocazia practicarii sporturilor extreme. Dispun de un format de inregistrare de 1080 pixeli, WVGA sau 720 P si au incorporate un card de memorie de 32 GB.

Cu ajutorul camerelor foto sport ieftine, filmarea se poate realiza in diferite unghiuri single shot sau snapper si se realizeaza o criptare video activa.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#camere foto ieftine, #solutii ieftine camere foto , #stiri afaceri