Cum rezolvam noul puzzle fiscal si legislativ?

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 11:32
1426 citiri
Cum rezolvam noul puzzle fiscal si legislativ?
foto: Business Review

Noutatile in materie de TVA si in privinta legislatiei de taxare a profitului, controalele antifrauda si inspectiile fiscale, noile reglementari contabile pentru 2015 si impactul modificarilor in taxarea PFA-urilor sunt doar cateva subiecte aflate in agenda de dezbatere a conferintei Tax & Law 2015.

Evenimentul este la cea de-a 14-a editie in acest an si va alea loc la hotel Howard Johnson, Bucuresti, sala Iridium incepand cu ora 8:30. Conferinta este structurata pe 2 sesiuni de prezentari si discutii, in cadrul carora vor fi dezbatute unele dintre cele mai de actualitate subiecte, continuate de o serie de workshop-uri dedicate si networking.

Experti din domeniul public si privat vor analiza noile norme si reglementari din Codul Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri din Romania si asupra indivizilor si vor aduce in atentie solutii practice, masuri de imbunatatire a activitatii desfasurate si recomandari bazate pe o experienta remarcabila in domeniu.

Participarea la eveniment este echivalata cu 7 puncte CPD oferite de ACCA si 5 ore de pregatire profesionala oferite de Camera Consultantilor Fiscali.

Toti cei interesati sa participe la conferinta Tax & Law se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

Mai multe detalii despre eveniment, program complet si workshop-uri, gasiti pe pagina dedicata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#eveniment legislatie fiscalitate 2015, #tax law eveniment 2015 , #stiri afaceri