Dacris deschide Lolol, primul concept store de papetarie din Romania

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 11:32
4126 citiri
Dacris deschide Lolol, primul concept store de papetarie din Romania

Dacris, una dintre cele mai mare companii autohtone de birotica si papetarie, lanseaza primul concept store de papetarie din tara. Evenimentul va avea loc miercuri 28 mai, la ora 17:30, in centrul comercial Mario Plaza (Calea Dorobantilor, nr. 172), din Bucuresti.

Dedicat tuturor pasionatilor de papetarie, indiferent de varsta, Lolol Concept Store ofera o experienta inedita de cumparaturi - un mix intre calitatea ireprosabila a produselor, multe dintre ele in exclusivitate pe piata din Romania, design modern cu puternica amprenta creativa, atmosfera plina de culoare si rafinament.

Designul concept store-ului este unic pe piata din Romania si imbina elemente stradale, detalii clasice si moderne si multa culoare, specifice publicului tanar. Echipa creativa care a proiectat Lolol a fost coordonata de arhitectul Stefan Bianco, studio de arhitectura Prographic.

Lolol Concept Store propune, in proportie de 60%, produse dedicate copiilor si adolescentilor. "Pentru ei chiar conteaza ce rechizite si produse de papetarie folosesc si de unde le achizitioneaza. Desi nu mai suntem in "era oracolelor" si a biletelelor lasate in banca, nu toate temele se fac pe tableta. Am vrut sa le oferim nu doar rechizite la moda, dar si un loc in care isi vor dori sa faca un selfie, in care sa vina alaturi de prieteni si sa testeze produsele", explica Lidia Fati, director general al Dacris.

Concept Store-ul va fi deschis publicului incepand de joi, 29 mai.

Compania Dacris este prezenta de 20 ani pe piata romaneasca si este specializata in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Din acest an, Dacris a intrat si pe piata produselor de lux si a lansat in Romania, pe Calea Victoriei 39 - Namiki - unul dintre cele mai sofisticate branduri de instrumente de scris din lume si al doilea ca volum in vanzarile din magazinele exclusiviste din Europa.

Compania este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentrubranduri de renume precum Skag,3M, Bi Silque, Rapesco, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, M&M, L'Oblique, Toy Color.

In prezent, Dacris are peste 310 de angajati si un portofoliu de peste 5.000 de clienti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#magazin papetarie Lolol, #Lolol Concept Store Bucuresti, #concept store papetarie Lolol , #stiri afaceri