Educatia in Romania, principalul subiect la Business Day 2013

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 13:06
1601 citiri
Educatia in Romania, principalul subiect la Business Day 2013

Business Day a ajuns la cea de-a 13 editie! Editia de anul acesta va avea loc in perioada 10-11 decembrie si va fi gazduit de Universitatea Romano-Americana.

Sunt asteptati la eveniment peste 800 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri si specialisti.

Pentru prima oara la evenimentele Business Days, in cadrul editiei de la Bucuresti va fi pus in dezbatere subiectul educatiei in Romania. Se va pune accent pe modalitatile concrete si inovative prin care mediul de business se poate implica in revigorarea sistemului educational.

"Business Days este o platforma de interactiuni intre oameni de afaceri din toata tara. Prin evenimentele organizate pana acum, am atins un numar de peste 10.000 de participanti, in special antreprenori, manageri, specialisti, consultanti si liber profesionisti. Dupa 3 ani si jumatate si 12 editii de succes organizate in cele mai importante orase din Romania cu influenta regionala sau nationala, avem o imagine de ansamblu asupra mediului antreprenorial din tara noastra, ceea ne permite sa venim la Bucuresti, in decembrie, cu o versiune imbunatatita a ceea ce a fost Business Days pana acum", spune Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Pentru inscrierea la eveniment, pana la ora 23:59 in data de 24 noiembrie 2013este in vigoare oferta de tipearly-bird,prin care este oferitao reducere de 15% pentru orice tip de acces.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata http://bucuresti2013.businessdays.ro/inscriere/.

Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#conferinta Business Day Bucuresti, #eveniment afaceri Business Day, #inovatie educatie Business Day, #eveniment inovatie educatie , #stiri afaceri