Imprumut garantat cu masina - alternativa de credit reprezentata de amanet auto

Advertorial
Luni, 01 August 2016, ora 15:02
10727 citiri
Imprumut garantat cu masina - alternativa de credit reprezentata de amanet auto

Posibilitatea de a primi un imprumut prin sistemul de amanet auto este tot mai cunoscuta in Romania si tot mai populara in randul celor care au nevoie de bani rapid, pe termen scurt.

Exista case de amanet care accepta si masini drept garantie, insa cel mai bine este pentru un client sa colaboreze cu o companie specializata in amanet autoturisme, asa cum este AutoKredit.ro.

Firma detine parcare proprie pentru masinile lasate drept garantie - parcare supravegheata video permanent. Mai mult decat atat, "dupa ce semnezi contractul cu AutoKredit, primesti date de acces pentru a-ti vedea masina (live stream), daca nu doresti sa te deplasezi pana la parcul auto".

Cei de la AutoKredit ofera imprumuturi de pana la 72% din valoarea masinii. In momentul solicitarii unui imprumut este realizata pe loc o evaluare gratuita - suma depinde de vechimea masinii, de valoarea de piata, de starea autoturismului. Totul este clar si transparent inca din prima clipa: exista un singur comision procentual, stabilit ferm prin contractul dintre parti. Acest comision este de maximum 0,3% pe zi si poate fi negociat in functie de perioada stabilita.

In momentul in care suma este rambursata alaturi de comision, masina poate fi preluata de client. Pe parcursul derularii contractului, masina nu este miscata - se fac fotografii in momentul in care masina este adusa la AutoKredit, astfel ca in mod garantat masina va fi preluata exact asa cum a fost parcata. Daca un client nu poate rambursa intreaga suma de bani la data stabilita, acesta poate solicita o extindere a imprumutului, platind doar comisionul. In functie de situatie, exista mereu solutii flexibile.

AutoKredit pune accent pe detalii: "Avem grija sa te rasplatim pentru ca esti clientul nostru, iti oferim servicii privilegiate si iti redresam bateria auto la nevoie. Prin folosirea unui desulfator asiguram regenerarea si intretinerea bateriei autoturismului tau, fara niciun cost", se mentioneaza pe website-ul companiei. La AutoKredit, practic nu exista riscul de a pierde masina: aceasta poate fi oricand pusa la vanzare direct de proprietar, care se va asigura astfel ca obtine un pret corect.

La amanet auto, banii se acorda imediat, caci nu ai nevoie de documente de venit. Pentru a fi eligibil de un imprumut Autokredit ai nevoie de urmatoarele documente: cartea de identitate a proprietarului; cartea de identitate a autoturismului; talonul autoturismului; contract de vanzare/cumparare sau factura (in cazul autoturismelor neinmatriculate).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#imprumuturi garantat masina, #amanet auto alternativa credite , #stiri afaceri