Lentilele de contact Air Optix aduc o tehnologie revolutionara in lumea medicala

Advertorial
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 16:54
8875 citiri
Lentilele de contact Air Optix aduc o tehnologie revolutionara in lumea medicala

(P) In ultimii ani, pentru a face fata cerintelor utilizatorilor care au probleme legate de acuitatea vizuala, marele companii ce activeaza pe piata de produse oftalmologice au incercat introducerea pe piata a lentilelor de contact Air Optix, care sunt realizate la un inalt standard calitativ, folosind o tehnologie profesionista si mizand pe caracteristicile anatomice ale ochiului.

Spre deosebire de vechii si cunoscutii ochelari, acestea asigura un confort sporit si elimina senzatia neplacuta de a nu avea un aspect placut din cauza dioptriilor pe care le porti.

Ochelarii asigura o vizibilitate limitate, deoarece pacientul care ii foloseste nu poate privi in anumite unghiuri laterale. Spre deosebire de acestia, dispozitivele prietenoase su flexibile, care ii inlocuiesc cu mare succes si care au prins o popularitate din ce in ce mai ridicata, in special in randul tinerilor, asigura o capacitatea optima de focalizare si privire, sunt mai usor de manevrat si de utizat, nu iti ocupa deloc spatiu in casa.

Cu toate acestea, lentilele de contact, in general, necesita o ingrijire si o atentie sporita, ele se scot in fiecare seara inainte de culcare, deoarece ar putea produce leziuni grave ochilor si se sterg, pentru dezinfectare, cu o solutie speciala si se pastreaza in conditii optime in dispozitivele special create.

Lentilele Air Optix Aqua si revolutia in oftalmologie

Datorita materialului revolutionar din care sunt realizate, lentilele de contact Air Optix Aqua permit sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen fata de lentilele de contact obisnuite, iar sistemul unic Aqua Moisture asigura acestora o lubrifiere optima, mentinerea umiditatii si pastrearea unei hidratari adecvate.

In primul caz, agentul unic ce asigura umezire adera la suprafata dispozitivului si creaza un strat matasos si fun, care ajuta pleoapa ochiului sa alunece mai usor, ceea ce duce la un confort sporit la aplicare.

Materialul special din care sunt confectionate aceste produse contribuie la minimizarea deshidratarii si la mentinerea unei suprafete extrem de fina, care asigura o rezistenta excelenta la socurile si zgarieturile ce ar putea fi provocate cu ocazia depozitarii sau a manevrarii lor.

Confera un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului

Tinand cont de caracteristicile prezentate anterior, gama de lentile de contact Air Optix confera un grad ridicat de transmisibilitate a oxigenului, protejand utilizatorii de semnele si simptomele deficientei sale de la nivelul corneei, evitandu-se, in acest mod, uscaciunea si iritarea acesteia.

Acest aspect se datoreaza, in principal, cantitatii mari de apa continute, de pana la 33% si a materialului silicon-hidrogen, care favorizeaza absorbtia oxigenului de 5 ori mai mult comparativ cu materialele obisnuite pe baza de hidrogen.

Ele sub construite sub forma sferica si sunt pretabile pentru un port zilnic sau pentru cel mult 6 nopti consecutive.

Air Optix, tehnologie inovativa si satisfactie maxima

Datorita tehnologiei sale inovative Tri Comfort, care permite purtarea acestora pe tot parcursul zile si sustinerea permanenta a unui confort ridicat, lentilele Air Optix au o durata de viata de pana la 30 de zile.

Cu toate acestea, in caz de uzura clara sau zgarieturi pronuntate, se impune inlocuirea imediata a lor si consultarea specialistului. Sunt disponibile in pachete de 6 sau 8 bucati si, desi aparent sunt costisitoare, investitia facuta va aduce cumparatorului satisfactie maxima.

Lumea medicala a fost surprinsa de competitivitatea si eficienta acestora si se poate spune, pe buna dreptate, ca pot fi un inlocuitor perfect pentru ochelari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
#lentilele contact Air Optix, #tehnologie revolutionara lumea medicala , #stiri afaceri