O toamna bogata in oferte delicioase pe Okazii.ro

Advertorial
Joi, 08 Septembrie 2016, ora 15:15
13327 citiri
O toamna bogata in oferte delicioase pe Okazii.ro

E toamna si am inceput sa simtim tot mai des aroma dulceturilor, a compoturilor, a muraturilor sau ardeilor copti. Este un anotimp bogat, in care ne putem bucura de tot ce e mai bun. Si chiar daca nu avem timp pentru pregatirile de toamna sau suntem mai putin iscusiti in bucatarie, avem solutii la indemana pentru a ne umple camara cu produsele preferate.

Site-ul Okazii.ro ne invita sa descoperim oferta sa de toamna, cu preparate savuroase si sanatoase, multe dintre acestea fiind produse bio sau facute in casa. Incepem cu dulceturile, delicatese care nu ar trebui sa ne lipseasca, mai ales daca ne plac clatitele sau alte deserturi. Pe Okazii.ro putem gasi acum traditionalele borcane cu dulceata de prune, de zmeura sau dulceata de cirese. Pentru gurmanzi sau pentru cei care vor sa incerce arome mai speciale, recomandam si dulceata de afine, de nuci verzi, de trandafiri, de rubarba sau de smochine.

Si tot aici amintim si de borcanele cu miere sau faguri. Apicultorii ne-au pregatit numeroase oferte: miere de albine poliflora, miere de salcam, de brad, de rapita sau de tei. De asemenea, unii dintre acesti producatori vin si cu oferte de polen sau propolis.

Zacusca de legume, bulionul, conservele cu ghebe de padure sau cu ardei copti sunt preparate care ne amintesc de aromele din copilarie, delicii carora le ducem dorul cand suntem departe de casa. Cele mai cautate produse sunt cele care au la baza retetele traditionale si care nu contin aditivi sau conservanti.

Si daca am pus deja in cosul de cumparaturi borcanele cu dulceata si conservele, nu ar trebui sa trecem cu vederea nici muraturile. Castravetii si conopida in saramura, gogonelele, ardeii iuti murati sau alte borcane umplute cu legumele savuroase ale toamnei sunt produse esentiale pentru o camara bine aprovizionata. Preturile mici, calitatea produselor si diversitatea ofertelor sunt cele mai bune motive pentru a ne cumpara conservele de toamna de pe Okazii.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#oferete toamna Okazii, #borcane dulceata miere Okazii , #stiri afaceri