Ziare.com

Oportunitatile si provocarile cu care se confrunta fabricile din Romania

Luni, 17 Martie 2014, ora 19:04

   

Oportunitatile si provocarile cu care se confrunta fabricile din Romania
Evensys organizeaza pe 14-16 aprilie a doua editie Production Conference, cel mai mare eveniment adresat optimizarii proceselor de fabricatie. Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza Hotel si va reuni si in acest an lideri internationali si locali ai industriei.

In cele trei zile ale evenimentului, participantii vor afla informatii actuale despre oportunitatile si provocarile cu care se confrunta fabricile din Romania.

Prima zi a evenimentului (14 aprilie) cuprinde un seminar intensiv despre Implementarea Excelentei Operationale in serviciile de productie, sustinut de catre Dr. Patrick McLaughlin, Senior Lecturer Manufacturing Management, Course Director Operations Excellence MSc, Cranfield University (UK).

Cele patru sesiuni ale seminarului isi propun sa aduca in prim plan strategiile care conduc la performanta intr-o unitate de productie, aspectele cheie pentru ca implementarea procedurilor sa aiba succes si importanta culturii organizationale in performanta unei organizatii.

In cea de-a doua zi (15 aprilie) va avea loc conferinta evenimentului, in cadrul careia cei mai buni experti si reprezentanti ai industriei vor prezenta oportunitatile si provocarile pe care le intampina fabricile in procesul de productie.

Participantii vor afla cum pot beneficia firmele romanesti de oportunitati de co-finantare, care sunt noile tehnologii si sisteme dezvoltate pentru a imbunatati calitatea echipamentelor in procesul de fabricatie sau cum se pot implementa si sustine operatiunile de excelenta in mediile de productie.

Cea de-a treia zi (16 aprilie) este dedicata Vizitei la Uzinele Dacia de la Mioveni - departamentele de Montaj/ Uzina Vehicule Dacia, Asamblaj Motor H4Bt/ Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia, unde participantii vor putea afla mai multe informatii despre sistemul de productie Renault.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 493 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor