Production 2013 sau secretele optimizarii proceselor de fabricatie

Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 17:31
1180 citiri
Production 2013 sau secretele optimizarii proceselor de fabricatie

Prima editie a celei mai importante conferinte dedicate optimizarii proceselor de fabricatie, Production 2013, va avea loc in data de 23 ianuarie, la Crowne Plaza Hotel Bucuresti.

In cadrul conferintei Production 2013, participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre oportunitatile si provocarile pe care le intampina la momentul actual fabricile din Romania. Vor fi abordate teme legate de procesul de productie si schimbarile ce trebuie aplicate pentru cresterea productiei, imbunatatirea eficientei echipamentului si a personalului.

Invitatul special al evenimentului este Takashi Koizumi, reprezentant al Institutului Japonez de Mentenanta Fabricilor si promotor al conceptului "Total Productive Maintenance". Acesta va vorbi despre sistemul de productie ce ajuta la preintampinarea pierderilor si este orientat spre produsul finit.

La eveniment vor participa si unii dintre cei mai buni specialisti ai domeniului din Romania, printre care: Monica Iavorschi, Director General-Arctic, Sorin Minea, CEO-Angst, Jean Valvis, Presedinte /Director General-Valvis Holding, Aliz Kozsa, Business strategist / Mentor-AK, etc.

Mai multe detalii despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe Production Conference.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#conferinta optimizarii proceselor fabricatie, #conferinta Bucuresti Production 2013 , #stiri afaceri