Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 15:12
1816 citiri
Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"
foto: innovationsummit.ro

Innovation Summit, evenimentul dedicat in exclusivitate inovatiei in business, va avea loc pe 26 Mai la Radisson Blu Bucharest. Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul continua promovarea potentialului neexploatat in materie de inovatie atat al Romaniei cat si al regiunii CEE.

In contextul in care Romania este privita ca fiind un "inovator modest", avand o performanta in materie de inovare semnificativ mai scazuta decat media UE, se resimte puternic nevoia cresterii sustinute a numarului de companii si intreprinderi inovatoare care sa activeze pe piata romaneasca. Aceeasi tendinta se manifesta si in alte tari din regiune. Asadar, Innovation Summit militeaza pentru implementarea unei culturi a inovatiei la nivelul tuturor organizatilor din CEE.

Anul acesta, evenimentul are o structura noua, rezultata in urma fuziunii celor doua directii principale pe care au fost construite editiile anterioare si anume Think, partea teoretia si strategica a evenimentului si Make - partea de notiuni aplicate.

Mixul de sesiuni teoretice si practice, va permite participantilor sa dobandeasca atat notiuni strategice, cat si instrumente si tehnici menite sa ii ajute in dezvoltarea unei culturi inovative in cadrul companiilor pe care le conduc sau in care activeaza.

Speakerii vor sustine prezentari inspirationale si interactive pentru a crea o perspectiva cat mai cuprinzatoare asupra modului in care inovatia poate fi abordata pentru a reinventa sau a da mai multa forta businessului. In cadrul evenimentului, sesiunile vor aborda o arie complexa de teme privind inovarea si schimbarea strategiei, a culturii organizationale, noi metode si tehnici de gandire care ajuta la dezvoltarea creativitatii in organizatii, colaborarea, precum si mentinerea spiritului competitiv si rezolvarea problemelor in cadrul unui mediu inovativ.

Agenda completa a evenimentului poate fi accesata pe innovationsummit.ro.

Dincolo de conferinta, conceptul evenimentului este completat de o expozitie de elemente de inovatie din design, arta vizuala si tehnologie ce le permite participantilor sa acceseze o experienta inovativa completa, atat cognitiv cat si sensorial.

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri online, iar optiunea early bird este activa pana pe 23 aprilie.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#eveniment Innovation Summit 2015, #conferinta inovatie Romania 2015 , #stiri afaceri