Romanii din Anglia nu mai trimit acasa banii cash - Citeste AICI povestea lui Eduard

Luni, 07 Martie 2016, ora 12:55
9679 citiri
Romanii din Anglia nu mai trimit acasa banii cash - Citeste AICI povestea lui Eduard
Foto: TransferGO

Eduard trimite bani acasa online cu ajutorul companiei de transfer international de bani TransferGo. El nu mai trimite de multa vreme cash, pentru ca vrea ca familia lui sa beneficieze de o suma cat mai mare, nu sa plateasca o sumedenie de comisioane la fiecare transfer.

Citeste mai jos povestea lui Eduard si afla cum poate sa economiseasca asa de multi bani cand trimite online.

"Inainte sa plec, am aflat ca prietena mea e insarcinata, ne-am casatorit si apoi am venit la Londra sa le ofer o viata mai buna, in Romania nefiind posibilitati. Am facut un credit sa vin aici, iar apoi am inceput sa dau banii inapoi, prin banca, dar era foarte scump. De pe Facebook am aflat de TransferGo, mi-a dat incredere ca sunt in romana, iar comisionul era mic, 0,99 lire. Am facut transferul, banii au ajuns cum s-a promis, fara probleme, la un curs foarte bun", spune Eduard.

Pe scurt, aceasta este povestea unui tanar care din considerente materiale a ales sa plece din Romania intr-o tara in care activitatea pe care o desfasoara este platita cu mult mai bine.

In randul clientilor TransferGo o astfel de poveste de viata este departe de a fi unica. Cei mai multi dintre romanii care au decis sa plece in Anglia au fost determinati de consideratii de ordin financiar. Si nu, romanii nu pleaca din Romania cu gandul ca se vor imbogati peste noapte, pleaca pentru a castiga salarii care sa le permita un trai decent si sustinerea materiala a persoanelor dragi care raman in tara.

Muncind intr-o tara precum Anglia, nu se poate pune in discutie ca vor lipsi banii pentru hrana, pentru medicamente, pentru imbracaminte, educatie si multe alte elemente care formeaza intregul ce defineste un trai fara grija zilei de maine.

Este foarte important pentru toti romanii sa identifice cea mai buna solutie de transfer international de bani, pentru ca sumele ajunse acasa sa fie cat mai mari. Sa apelezi la serviciile oferite de banci este scump si presupune un timp indelungat pentru transfer. Pe de alta parte, sa apelezi la serviciile de transfer cash este, de asemenea, scump. Insa exista alternativa propusa de TransferGo: banii se pot trimite online, din cont bancar in cont bancar, chiar si cu cardul de debit, comod, ieftin si sigur!

Banii se trimit simplu, din fata unui calcultator sau a oricarui dispozitiv cu acces la internet. Este necesar sa se creeze un cont de pe site-ul TransferGo.ro, sa se completeze informatiile cu privire la destinatar si, prin internet banking sau folosind un card de debit, sa se transfere banii intr-un cont indicat expeditorului imediat dupa ce face rezervarea sumei.

Beneficiarul, care nu trebuie sa aiba si el cont pe TransferGo, va primi banii in maxim o zi lucratoare, intr-un cont deschis la orice banca de pe teritoriul tarii, in lei sau euro.

Transferul este foarte ieftin, pentru ca se percepe o taxa fixa de transfer si compania ofera un curs valutar foarte apropiat de cel de la BNR. Foarte important pentru client este ca la tranzactiile EUR-EUR nu va plati si taxa pentru conversie valutara.

TransferGo este in acest moment cel mai ieftin serviciu de transfer de bani de pe piata care ofera viteza si suma garantata la destinatie. De exemplu, sa trimiti 500 de lire sterline din Anglia prin acest serviciu presupune sa platesti o taxa de 0,99 lire. O suma similara trimisa din aceeasi tara cash presupune sa platesti pana la 30 de lire sterline comision.

TransferGo este o institutie autorizata de plati atat in Marea Britanie, cat si in Romania, oferind servicii garantate si reglementate asemenea oricarei banci comerciale.

Continua sa urmaresti acesta sectiune pentru ca vom publica povesti noi si cateva sfaturi utile pentru cei care vin sa lucreze in Anglia.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#transfer international bani online, #transfer international bani transferGO , #stiri afaceri