TehnicBazar- lider in business-ul sculelor electrice de mana

Advertorial
Luni, 25 Iulie 2016, ora 12:45
8846 citiri
TehnicBazar- lider in business-ul sculelor electrice de mana

Sculele electrice de mana incep sa devina din ce in ce mai populare, pe masura ce atat profesionistii cat si amatorii isi indreapta atentia catre scule si accesorii care sa ii ajute sa isi faca treburile mult mai usor, mai eficient si mai convenabil. In Romania, o buna parte a sculelor electrice de mana, de calitate, sunt furnizate de catre compania TechnicBazar, ce ofera clientilor sai o gama generoasa de scule electrice de mana, alaturi de accesorii, ce sunt realizate de cei mai cunoscuti producatori din lume. Mai mult decat atat, disponibilitatea materiilor prime in Romania, dar si a fortei de munca ceva mai ieftina a determinat ca magazinul online technicbazar.ro sa furnizeze produse de calitate, la preturi accesibile oricui.

Magazinul online TehnicBazar se concentreaza asupra dezvoltarii produselor furnizate

In prezent, piata sculelor electrice de mana valoreaza putin peste 27,5 miliarde de dolari - in 2015 - la nivel global, cifra ce va continua sa creasca pana la valoarea de 46 miliarde de dolari pana in anul 2025. Cu toate ca nu este un furnizor de talie internationala, TehnicBazar este un magazin de specialitate cunoscut la nivel national, si asta mai ales datorita urmatoarelor lucruri:

1. Ofera produse utile pentru toti clientii - piata sculelor electrice de mana progreseaza destul de repede, si asta mai ales datorita faptului ca foarte mult consumatori prefera sa indeplineasca o sarcina minora pe cont propriu, fara ajutor profesionist. De altfel, popularitatea ridicata a ferastraielor electrice fara fir, polizoare, masini de slefuit, a unui motocultor, a sculelor de lustruit etc., toate aceste unelte determina ca firma TehnicBazar sa genereze un impuls pozitiv in vanzarile de scule electrice de mana pentru consumatorii romani.

2. Cerere ridicata din partea profesionistilor - desi majoritatea consumatorilor apeleaza la astfel de instrumente pentru ca isi doresc sa renunte la ajutor specializat, totusi, cererea fata de scule electrice inregistreaza o crestere in randul profesionistilor. Astfel, compania TehnicBazar se asteapta sa asiste la o activitate mai pronuntata si asta multumita cererilor ridicate din partea clientilor fata de produsele pe care le furnizeaza.

3. Furnizarea de produse fara fir - piata sculelor electrice de mana asista la trecerea de la instrumente cu fir, la cele fara - ce au un acumulator. Astfel, sculele electrice fara fir, furnizate de catre magazinul online TehnicBazar se asteapta sa castige din ce in ce mai mult teren in viitor si asta multumita usurintei de utilizare a acestora, dar si a performantelor inregistrare cu ajutorul lor.

4. TehnicBazar este raspunsul perfect pentru cei care isi propun sa realizeze lucruri de tip DIY (Do It Yourself) - tendinta de DIY - ce din pacate este oarecum limitata in fata lumii dezvoltate in care traim - isi castiga popularitatea, aflandu-se in curs de dezvoltare. Astfel, cresterea venitului pe cap de locuitor, alaturi de cea a urbanizarii a introdus consumatori pasionati de DIY, ceea ce inseamna o cerere mai mare fata de sculele electrice de mana, care ofera mai multe oportunitati de realizare si finalizare a unei sarcini casnice sau de constructie.

TehnicBazar domina piata sculelor electrice la nivel national

Cu o activitate inceputa in anul 1994, compania TehnicBazar este un distribuitor autorizat de produse precum scule electrice de marca BOSCH, echipa TehnicBazar axandu-se, in principal, asupra educarii consumatorului in ceea ce priveste alegerea produselor de cea mai buna calitate.

De fapt, echipa TehnicBazar isi desfasoara activitatea urmand o anumita politica: calitatea oferita consumatorului. "TehnicBazar are in politica firmei ca prioritate principala calitatea oferita clientilor, impletita in acelasi timp cu profesionalism care sa duca la satisfacerea clientilor. Prin contactul permanent cu clientul se incearca intelegerea cerintelor acestuia cu scopul de a se imbunatati produsele si serviciile oferite. Ceea ce este oferit clientilor constand intr-un pachet complet: consultanta, produse originale si de inalta calitate la care se adauga si service autorizat pentru toti producatorii comercializati. Monitorizarea atenta si analiza aplicata a solutiei dezvoltate ridica relatia cu clientul la una de parteneriat" - sustine echipa TehnicBazar.

Profesionalismul TehnicBazare poate fi observat mai ales in produsele pe care le furnizeaza clientilor, gama de scule fiind una extrem de generoasa. Astfel, pe pagina web a magazinul online www.tehnicbazar.ro, clientii pot gasi scule pentru agricultura si spatii verzi - drujbe, foarfece, foreze, masini de tuns, motocoase, motocositoare, spalatoare cu presiune, suflante de gradina, tocatoare de gradina etc.; amestecatoare; aparate de muls; aparate de sudura; capsatoare electrice; ciocane rotopercutoare si demolatoare; echipamente de protectie - cu imbracaminte, manusi, echolari sau produse pentru protectie auditiva si respiratorie; ferastraie - circulare, cu banda, verticale sau sabie si coada de vulpe; generatoare; masini de frezat; masini de gaurit si insurubat; multi-cuttere; pistoale de vopsit; polizoare si prelucrarea metalului; pompe si hidrofoare; prelucrarea placilor de faianta si gresie, sisteme de aspirare si o multime de alte unelte de mana precum chei, ciocane, clesti, extractoare, surubelnite etc.

Mai mult decat atat, calitatea produselor, accesoriilor si sculelor de mana oferite de compania TehnicBazar este garantata de producatorii de renume din lume, cu care colaboreaza acest magazin online: Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.

TehnicBazar ofera sfaturi de utilizare a sculelor de mana in siguranta

Sculele electrice de mana pot avea rezultate urate, mai ales daca acestea nu sunt folosite asa cum trebuie. Exista mai multe tipuri de scule electrice, in functie de sursa alimentarii pe care o folosesc: electrice, pneumatice, lichide, alimentate pe combustibil si cele pe baza de baterii. Astfel, pentru ca o lucrare ce implica sculele electrice sa se desfasoare in cele mai bune conditii, TehnicBazar ofera o serie de sfaturi, de care consumatorii ar trebui sa tina cont:

  • niciodata o unealta nu se va transporta de cablu sau de furtunul sau;
  • utilizatorul nu trebuie sa stea cu picioarele in apa atunci cand utilizeaza scule electrice - in cazul in care se lucreaza intr-un mediu umed, utilizatorul trebuie sa se asigure ca utilizeaza un dispozitiv de curent rezidual (RCD- Residual Current Device sau GFCI- Ground Fault Circuit Interprupter) ;
  • cablul nu se va smulge din priza cu scopul de a deconecta aparatul de la alimentarea electrica;
  • se inlocuiesc toate caburile roase sau deteriorare - ATENTIE! nu se "repara" cu banda adeziva- scotch;
  • uneltele se deconecteaza de la alimentare in momentul in care nu sunt utilizate; de asemenea, alimentarea trebuie oprita in momentul in care se verifica uneltele cu lame sau alte materiale care taie;
  • toti observatorii se vor aseza la o distanta apreciabila fata de locul unde se desfasoara lucrul;
  • se evita pornirea accidentala a uneltelor - utilizatorul nu trebuie sa tina degetul in dreptul butonului de pornire/ oprire a unui aparat, in timp ce transporta instrumentul deja conectat la o retea electrica;
  • de asemenea, sculele electrice trebuie sa fie pastrate cu grija. Acestea trebuie sa fie curate, astfel incat sa ofere cea mai buna performanta. Utilizatorul trebuie sa urmeze toate instructiunile de folosire si de intretinere a unui aparat;
  • se evita purtarea de haine largi, bijuterii sau alte accesorii ce pot fi prinse de piesele aflate in miscare;
  • zona de lucru trebuie sa fie foarte bine iluminata;
  • toate sculele electrice portabile care sunt deteriorate trebuie scoase din uz si etichetate ca atare, adica "Nu Utilizati".

Calitatea TehnicBazar

TehnicBazar garanteaza calitate 100% a produselor oferite catre clienti si ii asigura pe acestia ca toate produsele din gama lor provin de la producatori de renume. De fapt, intreg spectrul de unelte si instrumente este disponibil in mediul online pe pagina web www.tehnicbazar.ro, locul unde clientii pot consulta catalogul de produse si pot sa profite de ofertele si reducerile de nerefuzat.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#magazin online scule, #TehnicBazar scule electrice mana , #stiri afaceri