Tur virtual in Airbusul viitorului (Galerie foto)

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 20:12
3780 citiri
Tur virtual in Airbusul viitorului (Galerie foto)

Airbus planuieste sa schimbe felul in care avioanele vor arata in vitor. Viziunea pare, in prezent, de domeniul fantasticului, dar in cativa ani cu totii ne-am putea bucura de facilitatile propuse.

Compania a facut publice cateva dintre ideile si schitele sale legate de aparatele de zbor ale viitorului, ideile fiind cu adevarat indraznete, dupa cum remarca Business Insider. Pe langa faptul ca avionele vor fi cu mult mai silentioase, economice din punct de vedere al combustibilului, vor fi dotate cu scaune realizate din fibre naturale.

Pasagerii pot juca golf sau tenis la bord sau chiar avea intalniri de afaceri. Chiar daca unele dintre tehnologii probabil ca nu vor fi implementate prea curand, reprezentantii Airbus spun ca este un exercitiu folositor pentru inginerii sai, pentru ca ii ajuta sa gandeasca in afara stereotipurilor.

Tot reprezentantii Airbus spun ca, in viitor, avioanele vor reprezenta cel mai eficient mod de a calatori.

Fuselajul aparatelor de zbor va fi rotunjit, pentru o mai buna aerodinamica si o cabina mai inovativa.

Nu vor mai exista clasa "business" si nici cea "economic". Avionul va fi impartit in zone de relaxare, joc si afaceri.

Ferestrele vor fi pozitionate si in podeaua avionului, pentru o panorama cuprinzatoare. Nici clasicele ferestre mici de la nivelul pasagerilor nu vor mai fi; privelistea va fi una panoramica.

Scaunele se vor roti, pentru ca pasagerii sa se poata bucura de lumina soarelui. Acestea vor colecta energie de la cei care le ocupa, pentru a alimenta cabina. In plus, vor avea capacitatea de a se curata singure.

Odata cu apusul, acestea se vor intinde automat, imbiind la somn.

Pasagerii vor putea juca virtual jocuri, existand chiar si un bar virtual, care nu se stie inca in ce fel va functiona.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#proiecte Airbus, #avionul viitorului poze, #avionul viitorului Airbus , #stiri Airbus