Ioan Popa, patronul companiei Transavia ocupa locul 42 in topul celor mai bogati romani. Averea sa, cifrata de Forbes la 87 milioane euro

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 11:18
296 citiri
Ioan Popa, patronul companiei Transavia se mentine in fruntea listei in topul celor mai bogati romani din judetul Alba, potrivit Forbes 500 miliardari, octombrie 2014.

Cu o avere de 87 de milioane de euro Ioan Popa (57 de ani) ocupa locul 42, intr-un clasament condus de Ioan Nicolae (1.100 milioane de euro), Ion Esiriac (950 milioane de euro) si Frank Timis (650 milioane de euro).

Criza financiara, numeroasele arestari, condamnari si iesiri din spatiul public au determinat o scadere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea