Ultimii bani pentru fostii muncitori de la Metalurgica Transilvana Aiud. Salarii compensatorii din vanzarea produselor de pe stoc

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 00:23
218 citiri
Banii provin din vanzarea produselor ramase pe stoc in cadrul procedurii de faliment a societatii. Platforma industriala Metalurgica din Aiud a ajuns pentru a doua oara in faliment in ultimii 10 ani, in martie 2013.

Societatea care a cumparat fabrica metalurgica de la stat in anul 2008 si-a inchis portile, iar activele au fost scoase din nou la vanzare.

Metalurgica Transilvana Aiud SA a fost infiintata in 2008 de omul de afaceri clujean Calin Mitica, proprietarul companiei Remarul 16 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.