Înapoi la listarea arhivei

05 Februarie 2011 - Boc: Uniunea Social-Liberala va ramane in opozitie pana in 2019

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca, din tot programul aliantei socialist populiste PSD-PNL, este de acord cu un singur obiectiv al acestora: ramanerea in opozitie pana in 2019.

05 Februarie 2011 - Emil Boc, prezent la alegerile pentru functiile de conducere la PDL Alba

Emil Boc, Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Traian Iglas participa sambata, 5 februarie, la Alba Iulia, la o sedinta pentru alegerile pentru functiile de conducere in cadrul PDL Alba.

05 Februarie 2011 - Un barbat a ajuns la Urgenta cu degeraturi

Un barbat din Alba Iulia a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Alba cu degeraturi. Acesta a ajuns la spital dupa ce si-a petrecut noapte intr-o centrala termica dezafectata.

05 Februarie 2011 - Vizita la casa memoriala "Lucian Blaga" din Lancram

Iubitorii de literatura pot lua contact cu universul copilariei poetul si filosofului Lucian Blaga vizitand casa memoriala a acestuia. Casa in care a copilarit este situata pe strada Veche, la

05 Februarie 2011 - Orasul Ocna Mures are aplicatie mobila pe Android

Orasul Ocna Mures este primul din judetul Alba cu aplicatie "mobile" pe Android. Initiativa apartine lui Sebastian Presecan, manager de proiecte al diviziei "Mobile" din cadrul companiei iQuest din

05 Februarie 2011 - Opt posturi de procuror, vacante la Parchetele din Alba

Un numar de opt posturi de procuror sunt vacante in Parchetele din Alba. Sase posturi se refera la functii de conducere, iar doua la functii de executie.