Rezultatele 61 - 90 din 1000 (0.879 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

VINERI: "Muzica sferelor", expozitie de pictura semnata de tanara albaiulianca Anca Sas, la Muzeul National al Unirii

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 12:31

VINERI: "Muzica sferelor", expozitie de pictura semnata de tanara albaiulianca Anca Sas, la Muzeul National al UniriiVineri, 13 martie, de la ora 17.00, la Muzeul National al Unirii din Alba Iulia va avea loc expozitia de pictura "Muzica sferelor", semnata de tanara artista Anca Sas. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Alba, Muzeul National al Unirii Alba Iulia, Fundatia Inter-Art Aiud si Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud.

Vor prezenta expozitia conf. univ. dr. Rodica Chira, directorul muzeului National al Unirii, dr- Gabriel Rustoiu si Ioan Hadarig, director artistic Inter-Art.

Anca Sas

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Ziarul Unirea ]

Elevii de gimnaziu si liceu din Alba sustin sambata Olimpiada judeteana de matematica si concursul "Adolf Haimovici"

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 12:31

Elevii de gimnaziu si liceu din Alba sustin sambata Olimpiada judeteana de matematica si concursul "Adolf Haimovici"Elevii de gimnaziu si liceu din judetul Alba sustin sambata, 14 martie, de la ora 10.00, la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Alba Iulia, Olimpiada judeteana de matematica si Concursul de matematica aplicata "Adolf Haimovici" - etapa judeteana.

Judetul Alba are posibilitatea sa trimita la Olimpiada nationala de matematica trei elevi din clasele V-VI si sase elevi din clasele VII-XII, in functie de rezultatele pe care le vor obtine la judeteana. Olimpiada are loc la Bucuresti in perioada 6-10

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Ziarul Unirea ]

PRECIZARI update! Ideea ca in ALBA pretul APEI este cel mai mare din tara este un MIT. Studiu comparativ - alimentare cu apa si canalizare

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 12:30

PRECIZARI update! Ideea ca in ALBA pretul APEI este cel mai mare din tara este un MIT. Studiu comparativ - alimentare cu apa si canalizareIn urma valului de critici venite in urma publicarii acestui articol se impun urmatoarele precizari:

1.Prima se refera la ajustarea tarifului la apa potabila prezentat de "circa 2,93 lei". In urma unei hotarari a Consiliului Judetean Alba, de la sfarsitul lunii decembrie 2014, tariful a fost indexat cu indicele inflatiei, pretul ajungand astfel de la 2,93 de lei/mc la 3,01lei/mc. Tarifele nu includ TVA.

2.Informatiile prezentate in articol rezulta dintr-un studiu realizat in anul 2014 si

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

Concurs la Spitalul din Alba Iulia pentru ocuparea unui post de medic in specialitatea Radiologie si imagistica medicala

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 09:31

Concurs la Spitalul din Alba Iulia pentru ocuparea unui post de medic in specialitatea Radiologie si imagistica medicalaSpitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic in specialitatea Radiologie si imagistica medicala. Proba scrisa va avea loc in 15 aprilie 2015 la ora 10.00, iar data sustinerii probei clinice sau practice va fi comunicata, odata cu rezultatul probei scrise.

Dosarul pentru inscriere se depune pana la data de 23 martie ora 15.00 la serviciul resurse umane din cadrul Spitalului Judetean si trebuie sa contina urmatoarele documente:

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Unirea ]

Ministerul Agriculturii lucreaza la strategia programului de distribuire a laptelui in scoli. La 1 iulie va fi depusa la Comisia Europeana

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 09:31

Ministerul Agriculturii lucreaza la strategia programului de distribuire a laptelui in scoli. La 1 iulie va fi depusa la Comisia EuropeanaSecretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi, a afirmat marti ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) lucreaza in prezent la strategia programului de distribuire a laptelui in scoli, aceasta urmand a fi depusa pana la 1 iulie la Comisia Europena.

"Ministerul pregateste strategia impreuna cu producatorii si procesatorii, iar aceasta va fi depusa la 1 iulie la Comisia Europeana. Va asigur ca pe 1 iulie noi vom depune strategia la fel cum am respectat toate

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Biserica ortodoxa il pomeneste in 11 martie pe Sfantul Ierarh Sofronie, Patriarhul Ierusalimului

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 09:31

Biserica ortodoxa il pomeneste in 11 martie pe Sfantul Ierarh Sofronie, Patriarhul IerusalimuluiBiserica ortodoxa il pomeneste in fiecare an in 11 martie pe Sfantul Ierarh Sofronie, Patriarhul Ierusalimului, nascut in Damasc, Siria, in a doua jumatate a secolului al VI-lea. Din tineretile sale fericitul Sofronie si-a castigat viata potrivit cu numele sau, iubind intelepciunea cea duhovniceasca si cea dinafara, pazindu-si fecioreasca sa curatenie, intreaga si neprihanita din pantecele maicii sale. Caci amindoua acestea, adica intelepciunea duhovniceasca si fecioreasca curatie, se numesc

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Unirea ]

Naveta profesorilor se impune a fi decontata - in opinia ministrului de finante

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 09:30

Naveta profesorilor se impune a fi decontata - in opinia ministrului de finanteCa viata profesorilor este grea din punct de vedere financiar nu mai constituie demult o noutate in societatea romaneasca. Daca in Occident profesia de dascal e retribuita multumitor de stat, la noi fiecare adaos la salariu conteaza, la fel si orice inlesnire sau facilitate. In aceasta ultima categorie se inscrie si decontarea navetei cadrelor didactice, intrucat distantele dintre domiciliile pedagogilor si unitatile de invatamant sunt mari (cu precadere in cazul scolilor din mediul rural).

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Unirea ]

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015: Elevii din clasa a XI-a si a XII-a isi afla notele joi, 12 martie

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 09:30

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015: Elevii din clasa a XI-a si a XII-a isi afla notele joi, 12 martieRezultatele simularii examenului de BACALAUREAT 2015 vor fi publicate joi, 12 martie, potrivit calendarului afisat de Ministerul Educatiei Nationale.

Simularile probelor scrise din cadrul examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a din anul scolar 2014-2015 au avut loc dupa cum urmeaza: Limba si literatura materna (3 martie), proba obligatorie a profilului (4 martie) si, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului si specializarii (6 martie).

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Ziarul Unirea ]

La All Star Game 2015, antrenorul Miroslav Popov si cinci baschetbaliste de la CSU Alba Iulia

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 00:32

La All Star Game 2015, antrenorul Miroslav Popov si cinci baschetbaliste de la CSU Alba IuliaFederatia Romana de Baschet a publicat componenta loturilor pentru All Star Game-ul Ligii Nationale de baschet feminin, iar CSU Alba Iulia, gruparea din Cetatea Marii Uniri va avea 5 baschetbaliste (Valencia McFarland, Alexandra Uiuiu, Jessica Kuster, Ogowumi Agunbiade si Elisabeth Pavel), dar si pe antrenorul Miroslav Popov la acest spectacol stelar, meciul vedetelor din baschetul feminin autohton. Evenimentul este programat duminica, 15 martie, in sala "Kati Szabo" din Sfantu Gheorghe (vineri

Sport / stiri Sport12 vizite[ Ziarul Unirea ]

Ideea ca in ALBA pretul APEI este cel mai mare din tara este un MIT. Studiu comparativ - alimentare cu apa si canalizare

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 00:31

Ideea ca in ALBA pretul APEI este cel mai mare din tara este un MIT. Studiu comparativ - alimentare cu apa si canalizarePretul apei potabile in Alba Iulia este de circa 2,93 lei pentru un metru cub atat pentru consumatorii casnici cat si pentru agentii economici.

Acest tarif practicat de operatorul judetean de furnizare apa si canalizare, SC APA CTTA SA Alba, pozitioneaza municipiul nostru pe locul 7 (in ordine crescatoare) intr-un clasament al tarifelor practicate pentru acest serviciu in randul a 32 de resedinte de judet.

Cifrele demonstreaza faptul ca in Alba, pretul platit pentru apa potabila este unul

Business / stiri Business16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Inscrieri in clasa pregatitoare 2015 in Alba: Peste 2.250 de parinti si-au inscris copiii. Ultima zi din prima etapa vineri, 13 martie

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 00:31

Inscrieri in clasa pregatitoare 2015 in Alba: Peste 2.250 de parinti si-au inscris copiii. Ultima zi din prima etapa vineri, 13 martieInspectoratul Scolar al Judetului Alba a centralizat situatia preliminara privind inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016 - prima etapa. Informatiile din sistem arata ca pana marti, 10 martie, la ora amiezii, putin peste 2.250 de parinti si-au inscris copiii in clasa pregatitoare. Judetul Alba are pentru anul scolar viitor putin peste 3.000 de locuri, inspectorul scolar general adjunct, Marcela Daramus, precizand ca nu se pune problema ca vreun copil sa nu poata fi inscris.

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Ziarul Unirea ]

Asistentii medicali absolventi ai promotiilor 2006-2009 care vor sa lucreze in strainatate isi pot revaloriza diplomele

Marti, 10 Martie 2015, ora 22:31

Asistentii medicali absolventi ai promotiilor 2006-2009 care vor sa lucreze in strainatate isi pot revaloriza diplomeleAbsolventii promotiilor 2006-2009 ai scolilor de asistenti medicali, care doresc sa munceasca in strainatate, pot merge la unitatea de invatamant unde au absolvit pentru revalorizarea diplomelor. Formarea initiala de asistent medical generalist, dobandita anterior datei de 1 ianuarie 2007, devine conforma cu formarea prevazuta de Directiva 55/2013/UE, de modificare a Directivei 2005/36/CE privind recunoasterea calificarilor profesionale.

Pentru revalorizarea diplomelor, absolventii acestor

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO: Evenimentul initiat de un albaiulian - #uitaocartepe8martie - a mobilizat zeci de persoane, chiar si din alte orase

Marti, 10 Martie 2015, ora 22:30

FOTO: Evenimentul initiat de un albaiulian - #uitaocartepe8martie - a mobilizat zeci de persoane, chiar si din alte oraseEvenimentul lansat pe reteaua de socializare Facebook, prin care albaiulianul Adrian Fit a dorit sa incalzeasca si sa invioreze atmosfera din oras, "Uita o carte, pe 8 martie!" (#Uitaocartepe8martie), a avut succes si a mobilizat zeci de persoane de toate varstele.

In Alba Iulia, dar si in Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Constanta, acestia au "uitat" o carte in parc, in autobuz, in taxi, intr-o cafenea, la supermarket sau la usa unui prieten. Pe prima pagina ei au scris mesaje, in care au

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Unirea ]

Deputat PNL Valeria Schelean: PSD refuza adoptarea Legii insolventei persoanelor fizice

Marti, 10 Martie 2015, ora 18:32

Deputat PNL Valeria Schelean: PSD refuza adoptarea Legii insolventei persoanelor fizice"Incepand cu ziua de astazi nu mai exista nicio indoiala legata de adevaratele intentii ale PSD cu privire la Legea insolventei persoanelor fizice. Desi Victor Ponta nu ezita sa spuna de fiecare data ca Guvernul si PSD sustin aceasta reglementare, realitatea din Parlament demonstreaza ca dublul discurs al social-democratilor functioneaza inca o data in dezavantajul romanilor" a declarat astazi Valeria Schelean, deputat PNL.

In sedinta de marti a Comisiei juridice, de disciplina si imunitati a

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

Reteta zilei de marti, 10 martie: Cozonac cu prune

Marti, 10 Martie 2015, ora 18:31

Reteta zilei de marti, 10 martie: Cozonac cu pruneCopturile ritualice sunt mult si cu rostul lor in Postul Pastilor. Se fac de la colacei de post la hulubi de pita si pana la colacii mari, mai ales in zilele de pomenire a mortilor. Un astfel de colac, numit "uitata", este mai mare si redeseneaza, fidel, chipul omenesc. Se da de pomana pentru mortii care nu au fost amintiti de mult in rugaciuni. Perioada aceasta culmineaza de Pasti, cu colacul de cinste. Si pentru ca niciodata retetele nu-s destule, in asteptarea Pastilor va

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Joi, 12 martie-Conferinta religioasa la Cugir: ,,Vorbirea Duhovniceasca,,

Marti, 10 Martie 2015, ora 18:31

Joi, 12 martie-Conferinta religioasa la Cugir: ,,Vorbirea Duhovniceasca,,Casa Oraseneasca de Cultura din Cugir gazduieste joi, 12 martie 2015, incepand cu ora 18.00, Conferinta cu tema ,,Vorbirea Duhovniceasca,,. Invitat: pr. asist. univ. dr. Stefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxa ,,Ilarion V. Felea,, din Arad.

Pr. Stefan Negreanu este nascut la data de 23.02. 1973 in localitatea Lupeni, jud. Hunedoara. Este absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa, sectia Pastorala, Arad si este licentiat in teologie cu lucrarea: ,,Icoana -calea spre prototip,,.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: "Fiecare debut este mai greu. Sunt multumit ca am castigat"

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:34

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: "Fiecare debut este mai greu. Sunt multumit ca am castigat"In derby-ul judetului Alba din Liga a III-a, Metalurgistul Cugir s-a impus la limita in fata Industrie Galda de Jos, scor 3-2 printr-un autogol semnat de Frentiu in ultimele secunde ale jocului disputat sub Dragana. Fotbalul s-a ridicat la nivelul celui profesionist, au existat ocazii la ambele porti, insa in cazul elevilor lui Cristian Coroian s-a simtit lipsa de concentrare, acestia irosind cateva ocazii foarte bune de a marca. Tehnicianul de pe banca Cugirului este de parere ca trecerea de

Sport / stiri Sport16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Marti, la Oarda de Jos, actiune de selectie pentru jucatori din anul 2000 *10 fotbalisti din Alba prezenti la actiune

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:34

Marti, la Oarda de Jos, actiune de selectie pentru jucatori din anul 2000 *10 fotbalisti din Alba prezenti la actiuneMarti, 10 martie 2015, la ora 13.00, la stadionul de la Oarda de Jos (initial a fost programata pe terenul doi din complexul "Cetate" din Alba Iulia), va avea loc o actiune de selectie organizata de Federatia Romana de Fotbal, pentru juniori nascuti in anul 2000.

Aproximativ 35 de juniori din Alba, Sibiu si Hunedoara, isi vor demonstra potentialul lor fotbalistic in fata reprezentantilor FRF, Gabriel Manolache si Adrian Boingiu.

Jucatorii au fost

Sport / stiri Sport9 vizite[ Ziarul Unirea ]

Ecouri PNL-iste la gafa diplomatica a MAE cu steagul Germaniei imprimat pe harta Frantei

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:34

Ecouri PNL-iste la gafa diplomatica a MAE cu steagul Germaniei imprimat pe harta FranteiRadu Carp, secretar executiv al PNL, considera ca incidentul care a avut loc in cadrul vizitei ministrului german de externe, Frank - Walter Steinmeier in Romania, prin oferirea unei brosuri care contine steagul Germaniei imprimat pe harta Frantei de catre omologul sau roman trebuie investigat cu toata seriozitatea la nivelul MAE si Agerpres.

Radu Carp: "Gafa ministrului Bogdan Aurescu de la intalnirea cu omologul sau german nu este un simplu incident, ci imaginea unei derute institutionale,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

Doua candidate, la concursul pentru sefia ISJ Alba. Dosarul Cameliei Dumitrean a fost respins. Elena Ignat: DEOCAMDATA merg pe ideea participarii

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:34

Doua candidate, la concursul pentru sefia ISJ Alba. Dosarul Cameliei Dumitrean a fost respins. Elena Ignat: DEOCAMDATA merg pe ideea participariiDoar doua candidate au ramas in cursa pentru sefia ISJ Alba dupa ce dosarul Cameliei Dumitrean a fost respins de Ministerul Educatiei Nationale din cauza ca lipsea certificatul medical si avea doar adeverinta medicala - care nu era suficienta. Este posibil ca pana in 19 martie, cand este programat concursul pentru judetul Alba, sa ramana doar Marcela Daramus - actualul inspector scolar general adjunct; Elena Ignat a precizat ca va verifica alaturi de juristi anumite aspecte ce tin de legalitate,

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO| 80 de pacienti cu scleroza multipla din Alba vor beneficia, timp de un an, de asistenta specializata - proiect Asociatia SM Speromax Alba si Fundatia Vodafone Romania

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:33

FOTO| 80 de pacienti cu scleroza multipla din Alba vor beneficia, timp de un an, de asistenta specializata - proiect Asociatia SM Speromax Alba si Fundatia Vodafone Romania80 de pacienti cu scleroza multipla din judetul Alba vor beneficia, timp de un an, de asistenta specializata din partea unei echipe de asistenti sociali, kinetoterapeuti si psihologi.

Alba Iulia, 10 martie 2015 - Asociatia SM Speromax Alba si Fundatia Vodafone Romania anunta lansarea proiectului "Scleroza multipla, boala adultului tanar. Recunoaste riscurile." Proiectul vizeaza infiintarea unui centru de zi si acordarea de servicii socio-medicale specializate, pe o perioada de 12 luni, pentru

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Unirea ]

Trei din cei cinci elevi din Alba, calificati la Olimpiada nationala de biologie, invata la Colegiul "HCC" din Alba Iulia

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:33

Trei din cei cinci elevi din Alba, calificati la Olimpiada nationala de biologie, invata la Colegiul "HCC" din Alba IuliaTrei din cei cinci elevi din Alba, calificati la Olimpiada nationala de biologie, provin de la Colegiul National "Horea, Closca si Crisan" din Alba Iulia, o eleva invata la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", iar al cincilea elev calificat studiaza la Liceul "Dr. Lazar Chirila" Baia de Aries.

Olimpiada judeteana de biologie s-a organizat sambata, 7 martie, la Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" din Alba Iulia. Au participat un numar de 83 de elevi, cei mai multi din clasa a VII-a - 49, potrivit

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Ziarul Unirea ]

Barbat de langa Alba Iulia, in coma indusa medicamentos, la Spitalul Judetean, dupa o gripa severa. Este internat la ATI din 4 martie

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:30

Barbat de langa Alba Iulia, in coma indusa medicamentos, la Spitalul Judetean, dupa o gripa severa. Este internat la ATI din 4 martieUn barbat in varsta de 33 de ani a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, in data de 4 martie, dupa o gripa severa. Acesta a ajuns la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, iar in prezent se afla in coma indusa medicamentos fiind, ventilat mecanic.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, dr. Liana Stanescu, a spus ca starea lui s-a mai ameliorat, dar nu a putut preciza cand ar putea fi transferat pe alta sectie. "Va mai sta cel putin o

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Ziarul Unirea ]

Frauda la concursul pentru posturile de grefieri organizat de Curtea de Apel Alba Iulia. Dosar penal pentru candidatul eliminat

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:30

Frauda la concursul pentru posturile de grefieri organizat de Curtea de Apel Alba Iulia. Dosar penal pentru candidatul eliminatDuminica, 08 martie 2015, la Alba Iulia s-a desfasurat concursul organizat de Curtea de Apel Alba Iulia pentru ocuparea celor 5 posturi de grefieri cu studii superioare vacante la Curtea de Apel Alba Iulia (2 posturi) si instantele din circumscriptia teritoriala (1 post Tribunalul Sibiu, 1 post Tribunalul Hunedoara, 1 post Judecatoria Deva). Pentru cele 5 posturi s-au inscris 171 de candidati.

Potrivit purtatorului de cuvant al curtii de Apel Alba Iulia, "cu ocazia desfasurarii probei scrise a

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Ziarul Unirea ]

Trafic auto deblocat la Vintu de Jos. "Dorel" s-a ales cu dosar penal dupa ce a dat peste cap circulatia rutiera si feroviara

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:30

Trafic auto deblocat la Vintu de Jos. "Dorel" s-a ales cu dosar penal dupa ce a dat peste cap circulatia rutiera si feroviara"Dorel", muncitorul a carui isprava de ieri a blocat, respectiv ingreunat, circulatia rutiera si cea feroviara in zona localitatii Vintu de Jos, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Traficul auto in zona barierei de la trecerea de cale ferata, pe DJ 107C, a fost reluat astazi, in jurul orei 12.00. dupa circa 18 ore de munca, redirectionari pe trasee alternative si intarzieri la trenuri.

CITESTE SI: Dorel a comis-o din nou la Vintu de Jos! Bariera la trecere cu calea ferata nu se mai

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Unirea ]

ELECTRIC CASTLE 2015 - RUDIMENTAL, SIGMA, FLIGHT FACILITES, ELLEN ALLIEN, JAMES ZABIELA si chiar mai mult de atat

Marti, 10 Martie 2015, ora 15:30

RUDIMENTAL, asa cum ii stim cu totii din prezentele lor la marile festivaluri din lume, vor umple, la propriu, scena Electric Castle 2015. Festivalul confirma oficial, astazi, o noua premiera pentru Romania, in editia ce se va derula intre 25-28 iunie a.c., la Castelul Banffy aflat langa Cluj-Napoca.

RUDIMENTAL LIVE, la Electric Castle inseamna 11 artisti (MC, trompeta, clape, percutionisti, tobosar, chitaristi, DJ, backing vocals), o combinatie de muzicieni ce au creat stilul unic al

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Ziarul Unirea ]

Suparare pentru galeria "Gruppo Arnsberg" *Suporterii albaiulieni nu primesc din partea organizatorilor decat 15 bilete la Final Four-ul Cupei Romaniei de la Sf. Gheorghe!

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:33

Suparare pentru galeria "Gruppo Arnsberg" *Suporterii albaiulieni nu primesc din partea organizatorilor decat 15 bilete la Final Four-ul Cupei Romaniei de la Sf. Gheorghe!Suporterii albaiulieni care compun galeria "Gruppo Arnsberg" sunt deranjati de faptul ca organizatorii Final Four-ului Cupei Romaniei de la Sfantu Gheorghe, de la finele saptamanii, nu le aloca decat un numar de 15 bilete, desi fanii echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia au solicitat 30 de tichete. In mod normal, conform regulamentului din caietul de sarcini, ar trebui sa se asigure 10 la suta din capacitatea locatiei (care are 976 de locuri) pentru echipa vizitatoare, deci procentul oferit

Sport / stiri Sport7 vizite[ Ziarul Unirea ]

Accident rutier la Pianu de Jos. A "parcat" masina direct in gardul unei gospodarii din comuna

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:32

Accident rutier la Pianu de Jos. A "parcat" masina direct in gardul unei gospodarii din comunaPolitia Municipiului Sebes a fost sesizata luni dimineata cu privire la faptul ca pe raza localitatii Pianu de Jos s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, "din primele cercetari efectuate de politistii deplasati la fata locului a rezultat ca T.R., un tanar in varsta de 19 ani, din comuna Pianu, in timp ce conducea un autoturism pe strada Principala din Pianu de Jos, nu a adaptat viteza la conditiile de drum

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

Zeci de pui de gaina mistuiti de foc intr-un incendiu la sopronul unei gospodarii din Spring

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:32

Zeci de pui de gaina mistuiti de foc intr-un incendiu la sopronul unei gospodarii din SpringGarda de interventie Sebes a intervenit ieri, la ora 17.51, in localitatea Spring, pe strada Principala, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca (sopron), proprietatea lui M.A.

Pompierii militari au actionat cu o autospeciala de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Fratii Ana si Constantin Zaharescu de la Colegiul "HCC" din Alba Iulia vor participa la Olimpiada nationala de neogreaca

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:32

Fratii Ana si Constantin Zaharescu de la Colegiul "HCC" din Alba Iulia vor participa la Olimpiada nationala de neogreacaAna si Constantin Zaharescu vor participa la Olimpiada nationala de neogreaca ce va avea loc in perioada 27-29 martie la Calafat, judetul Dolj.

Constantin Zaharescu, fratele Anei Zaharescu, va participa la nationala gratie rezultatelor bune obtinute de sora lui, anul trecut, cand a obtinut locul 1 la Olimpiada internationala de neogreaca. Datorita acestui rezultat, judetul Alba a primit inca un loc pentru faza

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
CALENDARUL EVENIMENTELOR la ALBA IULIA in 2015. Spectacole si festivaluri organizate de primarie pentru albaiulieni si turisti
Din luna mai 2015, sezonul turistic la Alba Iulia se redeschide oficial, cu spectacole si ...
National - Cacealmaua SMURD
Situatie de-a dreptul exploziva la nivelul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. ...
VINERI: AJOFM Alba organizeaza Bursa locurilor de munca. Oportunitati pentru someri sau cei care doresc sa se reorienteze profesional
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba organizeaza, in data de 24 aprilie 2015, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook