Rezultatele 61 - 90 din 1000 (0.558 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Un bar din Vintu de Jos, un service auto din Campeni si o persoana fizica autorizata din Lupsa, sanctionate de ITM Alba pentru munca "la negru"

Luni, 27 Iunie 2016, ora 12:32

Un bar din Vintu de Jos, un service auto din Campeni si o persoana fizica autorizata din Lupsa, sanctionate de ITM Alba pentru munca "la negru"Doua firme din Vintu de Jos si Campeni, respectiv un bar si un service auto, si o persoana fizica autorizata din Lupsa au fost amendate de inspectorii ITM Alba, cu cate 10.000 de lei fiecare, dupa ce au fost descoperite ca au primit in activitate cate o persoana muncind fara forme legale de angajare. Saptamana trecuta, au fost aplicate amenzi in valoare de 36.000 de lei, pentru nereguli depistate la firme din judet.

In perioada 21-24 iunie 2016, inspectorii ITM Alba au efectuat controale in

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Evaluare Nationala 2016: Peste 60 de elevi din Alba au absentat la limba si literatura romana

Luni, 27 Iunie 2016, ora 12:32

Evaluare Nationala 2016: Peste 60 de elevi din Alba au absentat la limba si literatura romanaPeste 60 de elevi din judetul Alba au absentat, luni, la proba la limba si literatura romana, prima din cadrul Evaluarii Nationale 2016.

Potrivit datelor ISJ Alba, la romana s-au inregistrat 62 de absenti, 2.526 de absolventi fiind prezenti. Astfel, procentul candidatilor prezenti este de 97,6 la suta.

Citeste si Subiecte Evaluare Nationala 2016 la limba romana pentru elevii de clasa a VIII-a

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, pe 28 iunie va avea loc proba la limba si

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Subiecte Evaluare Nationala 2016 la limba romana pentru elevii de clasa a VIII-a

Luni, 27 Iunie 2016, ora 12:30

Subiecte Evaluare Nationala 2016 la limba romana pentru elevii de clasa a VIII-aEvaluarea Nationala 2016. Subiectele la limba si literatura romana pentru elevii de clasa a VIII-a
Elevii de clasa a VIII-a au sustinut, luni, prima proba din cadrul Evaluarii Nationala 2016, la limba si literatura romana. Potrivit ISJ Alba, un numar de 2.588 de absolventi din judet au fost asteptati sa sustina proba la romana.

Potrivit elevilor care au iesit din centrele de examinare, la primul dintre subiecte acestia au primit un text si au trebuit sa demonstreze ca apartine genului liric.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

Erou si-n timpul liber. Un pompier din Aiud a restituit unei firme din Alba banii si chitantierul pierdute de un agent

Luni, 27 Iunie 2016, ora 11:50

Erou si-n timpul liber. Un pompier din Aiud a restituit unei firme din Alba banii si chitantierul pierdute de un agentGest remarcabil al unui pompier din Aiud, care joi a gasit o suma de bani si un chitantier, iar apoi a facut tot posibilul ca acestea sa ajunga in posesia pagubitului, un agent al unei firme din Alba care isi pierduse si cea mai mica speranta sa le mai gaseasca. Atitudinea si omenia de care a dat dovada acest om, erou si-n timpul liber, l-a uimit si pe directorul firmei, care a tinut sa-i transmita un mesaj de multumire.

In cursul zilei de joi, 23 iunie 2016, un agent de vanzari angajat al

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Unirea ]

Peste 2.100 de absolventi din Alba, asteptati sa sustina evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala

Luni, 27 Iunie 2016, ora 09:32

Peste 2.100 de absolventi din Alba, asteptati sa sustina evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationalaPeste 2.100 de absolventi din Alba sunt asteptati sa sustina, in perioada 27 iunie - 1 iulie, proba E a examenului de Bacalaureat 2016 - evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Potrivit datelor ISJ, la aceasta proba sunt asteptati 2.196 de absolventi, in judetul Alba, acestia urmand sa fie examinati in 32 de centre.

Absolventii de liceu au sustinut evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (proba A), evaluarea competentelor

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO/ Festivalul Cetatilor Dacice de la Cugir: Voinicii din Ighiu au castigat sase din cele zece probe ale Decathlonului Dacic

Luni, 27 Iunie 2016, ora 06:30

FOTO/ Festivalul Cetatilor Dacice de la Cugir: Voinicii din Ighiu au castigat sase din cele zece probe ale Decathlonului DacicVoinicii din cetatea dacica Ighiu au castigat, duminica, Decathlonul Dacic, intreceri de barbatie, forta si curaj organizate in cadrul celei de-a X-a editii a Festivalului Cetatilor Dacice - cel mai important festival dacic din Romania. Manifestarea a fost gazduita in ultimele trei zile de vechea cetate dacica Singidava (orasul Cugir de astazi) si a cuprins lupte intre daci si romani, ateliere antice, cascadorii ecvestre cu cei mai renumiti cascadori romani si concerte in aer liber, invitata

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO: Final grandios al Sarbatorii Muzicii de la Alba Iulia - "Viata e frumoasa", un super-spectacol pentru amatorii de opereta

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 22:30

FOTO: Final grandios al Sarbatorii Muzicii de la Alba Iulia - "Viata e frumoasa", un super-spectacol pentru amatorii de operetaSarbatoarea Muzicii de la Alba Iulia s-a incheiat, duminica seara, cu un grandios spectacol de opereta. Artistii de la Teatrul de Opereta si Musical "Ion Dacian", din Bucuresti, au urcat pe scena amplasata in Piata Cetatii si au interpretat arii celebre din cele mai cunoscute lucrari ale genului, reunite sub titlul "Viata e frumoasa".

Din program au facut parte: Uvertura la Opereta "Cavaleria Usoara" (compozitor Franz von Soupe), interpretata de Orchestra Teatrului de Opereta si Musical "Ion

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Unirea ]

Ultramaratonistul fara o mana din Aiud a pornit in cursa vietii lui! Vrea sa strabata Romania, de la vest la est, pentru copiii bolnavi de cancer

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 22:30

Ultramaratonistul fara o mana din Aiud a pornit in cursa vietii lui! Vrea sa strabata Romania, de la vest la est, pentru copiii bolnavi de cancerUltramaratonistul Levente Polgar Ioan, un tanar din Aiud, judetul Alba, care a ramas de la varsta de sase ani fara o mana in urma unui accident feroviar, isi propune sa strabata Romania de la Vama Jimbolia la Vama Veche, purtand un echipament cu numele Asociatiei "Little People" si cu mesajul donati doi euro pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Aceasta cursa, care a inceput duminica, este cea mai mare provocare din viata sa.

Levente Polgar Ioan, caruia prietenii ii spun Levi, a declarat ca

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Unirea ]

METEO: Cod galben de FURTUNA in Alba, pana marti la ora 10.00

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 18:32

METEO: Cod galben de FURTUNA in Alba, pana marti la ora 10.00Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza, pentru judetul Alba, o atentionare cu Cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata valabila de luni, 27 iunie, ora 10.00, pana marti, 28 iunie, la ora 10.00.

In intervalul mentionat, cu precadere in

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ziarul Unirea ]

Liceul cu Program Sportiv Sebes angajeaza ingrijitor si paznic

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 18:32

Liceul cu Program Sportiv Sebes angajeaza ingrijitor si paznicLiceul cu Program Sportiv Sebes, cu sediul in Sebes, str. L. Blaga nr. 76, Judetul Alba, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale vacante, astfel:

- 1 post paznic, cu vechime in munca minimum 6 luni, studii medii (diploma de bacalaureat);

- 1 post ingrijitor studii - minimum 10 clase, vechime - nu este cazul.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Unirea ]

Camera Agricola Judeteana Alba angajeaza sofer

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 18:32

Camera Agricola Judeteana Alba angajeaza soferCamera Agricola Judeteana Alba organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante, de sofer gradul I, din cadrul Compartimentului Administrativ.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare:

a) are

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Consiliul Judetean Alba organizeaza CONCURS pentru functia vacanta de sef Birou Audit

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 18:31

Consiliul Judetean Alba organizeaza CONCURS pentru functia vacanta de sef Birou AuditAgentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef birou - Biroul Audit din cadrul Consiliului Judetean Alba.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

- 22 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisa;

- data si

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Unirea ]

UPDATE: Interventie a pompierilor in Alba Iulia pentru salvarea unei persoane cu probleme medicale, blocata in apartament

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 15:32

UPDATE: Interventie a pompierilor in Alba Iulia pentru salvarea unei persoane cu probleme medicale, blocata in apartamentDetasamentul ISU din Alba Iulia a intervenit, duminica in jurul pranzului, pe str. Closca, din municipiu.

Pompierii au actionat pentru deblocarea usii unui apartament in care se afla o persoana

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Ziarul Unirea ]

"Om bogat, om sarac" in CL Alba Iulia. VEZI averile consilierilor locali care vor "face legea" in municipiu, in urmatorii 4 ani

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 15:30

"Om bogat, om sarac" in CL Alba Iulia. VEZI averile consilierilor locali care vor "face legea" in municipiu, in urmatorii 4 aniIn urma voturilor obtinute la alegerile locale din 5 iunie, Consiliul Local Alba Iulia va fi format din 12 consilieri propusi de PNL, 5 de PSD, 2 de ALDE, 1 de PMP si 1 independent. Acestia vor avea putere de decizie in orice problema de interes local care nu intra, prin lege, in atributiile altei institutii.

Pentru a avea un punct de reper la inceputul mandatului si pentru a vedea cat de "profitabila" este functia de consilier local, daca aceasta este in folosul celor care o detin sau strict

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Ziarul Unirea ]

Diferenta URIASA intre cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania - 28.825 de lei, fata de 400 de lei

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 12:32

Diferenta URIASA intre cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania - 28.825 de lei, fata de 400 de leiCea mai mare pensie din sistemul public de stat este de 28.825 de lei si este primita de o persoana din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, la solicitarea AGERPRES.

Conform CNPP, acestei pensii de 28.825 de lei i se aplica urmatoarele retineri: 5,5% contributia de asigurari sociale de sanatate si 16% cota de impozit. Astfel, dupa aplicare acestor retineri, pensia neta a fost de 23.090 de lei.

In ceea ce priveste cel mai mic cuantum al pensiei, CNPP

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Astazi este sarbatorita Ziua Drapelului National al Romaniei

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 12:32

Astazi este sarbatorita Ziua Drapelului National al RomanieiIn fiecare an, in data de 26 iunie, in Romania este sarbatorita Ziua Drapelului National.

In 1834, cand Esarile Romane au inceput sa se dezvolte din punct de vedere economic, cand constiinta nationala cerea unitatea si libertatea tarii, domnitorul Esarii Romanesti, Alexandru D. Ghica Voda, a obtinut de la otomani invoirea "de a pune steag romanesc corabiilor negustoresti si ostirii"

Steagul destinat corabiilor avea doua culori (galben si rosu), cel atribuit armatei era compus din trei (rosu,

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

,,Panterele Negre" din Cugir - pe primul loc la concursul national "Fantezii de vara" de la Barlad

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 12:32

,,Panterele Negre" din Cugir - pe primul loc la concursul national "Fantezii de vara" de la BarladCasa de Cultura din Barlad a gazduit recent cea de-a XIII-a editie a Concursului National de Dans si Costume ECO intitulat "Fantezii de vara", competitie la care au luat parte 76 de formatii (aproape 1000 de participanti) reprezentand palate, cluburi si scoli de dans din tara si strainatate.

La startul intrecerii s-au aliniat palate ale copiilor din: Arad, Bacau, Botosani, Braila, Cluj, Constanta, Ploiesti, Slatina, Tg. Mures, Vaslui, Focsani, cluburi ale copiilor din: Baraolt, Balan, Onesti,

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Unirea ]

Proiect OUG in dezbatere: reducerea cu 20 de zile a pedepsei pentru detinuti indiferent de numarul cartilor scrise

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 09:32

Proiect OUG in dezbatere: reducerea cu 20 de zile a pedepsei pentru detinuti indiferent de numarul cartilor scriseProiectul de OUG care prevede ca un detinut va beneficia de 20 de zile reduse din pedeapsa indiferent de numarul de lucrari stiintifice elaborate, a fost lansat in dezbatere publica de Ministerul Justitiei.

Proiectul de OUG urmeaza sa fie discutat in urmatoarea sedinta de Guvern.

Prima modificare din proiect se refera la articolul 96 alineatul (1), litera f) care se modifica si va avea urmatorul cuprins: "f) in cazul elaborarii de lucrari stiintifice publicate sau inventii brevetate, se

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

Intreruperi ale energiei electrice in Alba, in perioada 27 iunie - 2 iulie 2016

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 09:31

Intreruperi ale energiei electrice in Alba, in perioada 27 iunie - 2 iulie 2016Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Alba anunta intreruperile programate pentru perioada

27.06.2016-02.07.2016. Motivul acestor intreruperi il constituie lucrarile de intretinere, revizii, reparatii efectuate
in instalatiile electrice din zonele respective.

Intreruperile programate sunt afisate si pe site-ul w
w
w
.
el
ect
r
i
cat
s
.
r
o
.

*Luni, 27 iunie 2016

Localitatea: Pianu de Sus, intre orele 8.00-17.00
Localitatea: Geoagiu de Sus, intre orele 9.00-17.00

*Marti, 28 iunie

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Unirea ]

Inca doi lideri locali au tradat PSD-ul! Consilierii Bocea Lucian si Velicea Vasile, din Valea Lunga, vor fi exclusi din partid

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 22:31

Inca doi lideri locali au tradat PSD-ul! Consilierii Bocea Lucian si Velicea Vasile, din Valea Lunga, vor fi exclusi din partidIn sedinta de constituire a Consiliului Local Valea Lunga pentru alegerea viceprimarului, consilierii locali PSD, Bocea Lucian si Velicea Vasile au votat pentru interes personal, fara sa respecte disciplina democratica si hotararile partidului, cu incalcarea mai multor prevederi din Statutul PSD.

Cei doi consilieri PSD au negociat cu PNL formarea unei majoritati in Coniliul Local Valea Lunga, incalcand astfel hotararea luata de conducerea partidului prin care s-a stabilit ca PSD sustine

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Sarbatoarea muzicii la Alba Iulia: Spectacol fascinant sustinut de tenorul Alessandro Safina si Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat din Sibiu

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 22:30

Sarbatoarea muzicii la Alba Iulia: Spectacol fascinant sustinut de tenorul Alessandro Safina si Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat din SibiuMuzica italiana a fost regina serii de sambata, la Sarbatoarea Muzicii de la Alba Iulia. Tenorul italian Alessandro Safina, acompaniat de Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat Sibiu a demonstrat ca muzica clasica poate fi si "altfel".

Cunoscut in Romania in special pentru Single-ul "Luna" (coloana sonora a unei telenovele de succes), care a stationat in varful topurilor timp de 14 saptamani, artistul a adus in Piata Cetatii sute de amatori de muzica buna care l-au ascultat cu bucurie si

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Ziarul Unirea ]

Proiect MAI: Soferii care parcheaza neregulamentar ar putea ramane fara masini

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:33

Proiect MAI: Soferii care parcheaza neregulamentar ar putea ramane fara masiniMinisterul Afacerilor Interne a publicat proiectul de hotarare de guvern care va reglementa modul in care pot fi ridicate masinile parcate neregulamentar. In nota de fundamentare se arata ca doar administratorul drumului poate pune in aplicare masura ridicarii vehiculelor, propunandu-se stabilirea un set de reguli care sa descurajeze aparitia practicilor abuzive si deturnarea scopului masurii intr-unul comercial.

Proiectul de hotarare da dreptul doar administratiilor publice locale sau

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Incendiu la un autoturism, in municipiul Blaj

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:32

Incendiu la un autoturism, in municipiul BlajGarda ISU Blaj a intervenit, sambata dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe str. Tudor

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO, VIDEO: Consilierul local Alin Ignat a spus "adio" burlaciei si s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Gabriela. Cununia, oficiata de primarul municipiului Alba Iulia - Mircea Hava

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:31

FOTO, VIDEO: Consilierul local Alin Ignat a spus "adio" burlaciei si s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Gabriela. Cununia, oficiata de primarul municipiului Alba Iulia - Mircea HavaTanarul liberal Alin Ignat, membru nou in Consiliul local al municipiului Alba Iulia, si-a pus pirostriile si a iesit oficial de pe piata burlacilor. Acesta s-a casatorit sambata cu aleasa inimii sale, Gabriela, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ doi ani si jumatate.

Cununia civila s-a desfasurat sub cerul liber, la Traseul celor Trei Fortificatii din Cetatea Alba Carolina si a fost oficiata de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, iar cununia

Life Show / stiri Life Show15 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO Sedinta de constituire a Consiliului Local Cugir. Calin Furdui ales viceprimar

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:31

FOTO Sedinta de constituire a Consiliului Local Cugir. Calin Furdui ales viceprimarLa sediul Primariei Cugir a avut loc, sambata, incepand cu ora 9.00, sedinta de constituire a Consiliului Local. In urma alegerilor din 5 iunie Adrian Teban (PNL) a obtinut cele mai multe voturi si va conduce administratiaoraseneasca in urmatorii 4 ani impreuna cu un Consiliu local format din 11 membrii - PNL, 7 - PSD, si ALDE -1.

Componenta Consiliului Local Cugir este urmatoarea: Arion Florin -PNL, Chereches Dan - PNL, Dincu Paul - PSD, Duma Laurentiu (decanul de varsta al consiliului local

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO/ VIDEO: Barbat din Alba ranit intr-un accident produs la Stejeris, in judetul Cluj. In evenimentul rutier o persoana si-a pierdut viata

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:30

FOTO/ VIDEO: Barbat din Alba ranit intr-un accident produs la Stejeris, in judetul Cluj. In evenimentul rutier o persoana si-a pierdut viataO persoana a murit, iar alte cinci, dintre care un barbat din Alba, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, sambata, in localitatea Stejaris din judetul Cluj, unde Un autoturism a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de o autoutilitara.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, Daniel Boie, soferul autoutilitarei, inmatriculata in Alba, a fost ranit, de asemenea, o femeie din Cluj, pasagera in acelasi autovehicul a suferit rani grave, si a necesitat transportarea de

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO: Sambata, la Cugir, dacii au aparat antica Cetate Singidava, asediata de romani

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 18:30

FOTO: Sambata, la Cugir, dacii au aparat antica Cetate Singidava, asediata de romaniManifestarile din cadrul Festivalului Cetatilor Dacice, eveniment ce se desfasoara in aceste zile la Cugir au continuat, sambata, cu un spectacol de reenactment.

Cetatea dacica Singidava a fost asediata de romani, moment la care au participat trupele Lupii Apoulonului, Terra Dacica Aeterna, Geto-Dacii din Moldova, Geto-Dacii din Dobrogea, Legiunea XIII Gemina, Legiunea XI Claudia PF. Lupta a fost castigata de daci, care si-au aparat cu darzenie si curaj tinutul.

Un alt punct din program

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO, LIVE-TEXT: Muresul Ludus - Muresul Vintu de Jos, in returul barajului de promovare in Liga a 3-a

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 16:58

FOTO, LIVE-TEXT: Muresul Ludus - Muresul Vintu de Jos, in returul barajului de promovare in Liga a 3-aMuresul Ludus si Muresul Vintu disputa mansa retur a barajului de promovare in Liga a 3-a, formatia vizitatoare avand de aparat avantajul minim din tur, cand s-a impus cu 1-0.

Formatia lui Dan Manaila este neinvinsa in 2016, dar are un meci de foc, gruparea din Ludus avand alaturi peste 4000 de suporteri, asteptati la meci.

*Doua modificari in fiecare distributie
Manaila nu-i utilizeaza pe Javla si D. Ianc, intrand in primul unsprezece Apetri si S. Iacsa. Bratima si M. Popa au trecut peste

Sport / stiri Sport9 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO Expozitie de fotografie, simpozion stiintific si parada cu torte, in prima zi a "Festivalul Cetatilor Dacice -Cugir"

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 16:47

FOTO Expozitie de fotografie, simpozion stiintific si parada cu torte, in prima zi a "Festivalul Cetatilor Dacice -Cugir"Festivalul cetatilor dacice de la Cugir a debutat vineri, la Casa de Cultura cu expozitia de fotografie intitulata "Istorie si identitate locala - Cetatea Singidava" realizata de Scoala de Arte din cadrul Centrului de Cultura "Augustin Bena" Alba in cadrul careia au expus cei mai buni cursanti ai clasei de "Arte vizuale moderne", coordonati de Vasile Sarb. Operele de arta fotografica sunt realizate de Alexandru Popa, Alin Chirila, Anca Covaciu, Diana Popescu, Raul Knall, Ioan Sorin Popa,

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ziarul Unirea ]

Siguranta in vacanta, pentru scolari. RECOMANDARILE politistilor pentru a sta departe de griji

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 15:33

Siguranta in vacanta, pentru scolari. RECOMANDARILE politistilor pentru a sta departe de grijiE timpul cand se leaga usor prietenii: la munte, la bunici, pe plaja, la piscina, in cluburi, insa...fiti precauti!

In cazul in care va petreceti vacanta in tabere scolare, nu plecati in drumetii singuri, fara a fi insotiti de adulti. Evitati deplasarile pe timpul noptii.

Nu va lasati atrasi de propunerile, aparent incantatoare, ale unor persoane necunoscute sau pe care le cunoasteti de putin timp. Evitati sa intrati in discutie cu strainii, indiferent de motivul pentru care acestia va

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
FOTO: ZIUA ROZELOR la Aiud. Cele mai interesante aranjamente de flori, prezentate de cultivatorii de trandafiri
La Ciumbrud (Aiud) sunteti asteptati sambata sa vedeti cele mai frumoase aranjamente si standuri cu ...
PROGRAMUL de ASTAZI al evenimentelor din ALBA. Festivalul Cetatilor Dacice, Ziua Rozelor, Sarbatoarea Muzicii si Bikers Party
Astazi, la Alba Iulia, Aiud si Cugir, continua evenimentele din weekend, cu spectacole, concerte, ...
Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana a fost demisa de la conducerea ROMARM
Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a fost demisa miercuri din functia de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor