Rezultatele 61 - 90 din 1000 (0.477 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Siguranta publica in sezonul estival, prioritate a IPJ Alba: Peste 200 de politisti, zilnic, in teren

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:33

Siguranta publica in sezonul estival, prioritate a IPJ Alba: Peste 200 de politisti, zilnic, in terenInspectoratul de Politie Judetean Alba, continua actiunile cu forte suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice, in Sezonul Estival 2016. Peste 200 de politisti sunt in teren, zilnic, angrenati in activitati pentru cresterea gradului de siguranta al cetatenilor. Pentru o vacanta linistita, politistii recomanda turistilor sa fie atenti la bunurile personale.

Pe perioada Sezonului Estival 2016, Inspectoratul de Politie Judetean Alba

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Traian Ursales: Numarul angajatilor in Consiliul Judetean Alba s-a dublat in 12 ani

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:31

Traian Ursales: Numarul angajatilor in Consiliul Judetean Alba s-a dublat in 12 aniConsilierul judetean Traian Ursales s-a opus proiectului de hotarare privind aprobarea reorganizarii aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Alba invocand numarul mare al angajatilor la care ar ajunge institutia.

Traian Ursales a declarat ca in mandatul 2004-2008 CJ Alba avea 94-96 de angajati, la inceputul anului 2012 erau 160 de angajati, iar prin acest proiect numarul angajatilor ar ajunge la 183.

"Mai

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

Cu acordul majoritatii consilierilor locali, primarul Mircea Hava va aproba scumpirile progresive la apa in Alba Iulia

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:31

Cu acordul majoritatii consilierilor locali, primarul Mircea Hava va aproba scumpirile progresive la apa in Alba IuliaMajoritatea consilierilor locali din municipiu au aprobat proiectul de hotarare privind mandatarea reprezentantului CL Alba Iulia in Adunarea Generala a Asociatiei Apa Alba, respectiv primarului Mircea Hava, sa voteze strategia de tarifare pentru serviciile de apa si apa uzata furnizate de Operatorul Regional SC Apa CTTA SA Alba, pentru perioada 2017 - 2022.

Potrivit raportului de specialitate, strategia de tarifare prevede

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

UPDATE: Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Alba, in 28 iulie, cu opt proiecte pe ordinea de zi

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:31

UPDATE: Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Alba, in 28 iulie, cu opt proiecte pe ordinea de ziConsilierii judeteni s-au intrunit, joi, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Alba, toate cele opt proiecte de pe ordinea de zi fiind aprobate.

Sedinta a avut loc de la ora 11.00 in sala 100 "Mihai Viteazul" din Palatul administrativ al municipiului Alba Iulia (Piata Ion I.C. Bratianu).

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

Proiect de hotarare privind aprobarea componentei nominale a Colegiului Director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba -

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Unirea ]

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide pentru public, incepand din 1 august

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:30

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide pentru public, incepand din 1 augustBazinul Olimpic Alba Iulia va fi redeschis publicului incepand cu data de 1 august 2016, dupa ce a fost inchis temporar pentru reparatii si revizii in garantie.

Orarul de functionare va fi intre orele 7.00 si 22.00.

Reprezentantul bazei sportive anunta ca in

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Un spital de recuperare, unic in Romania, ar putea fi infiintat la Zlatna

Joi, 28 Iulie 2016, ora 15:30

Un spital de recuperare, unic in Romania, ar putea fi infiintat la ZlatnaPrimaria Zlatna, in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba, intentioneaza sa infiinteze, in acest oras, un spital de recuperare pentru pacientii cu boli pulmonare grave, acesta urmand sa deserveasca toata zona Transilvaniei.

Daca se va obtine aprobare de la Ministerul Sanatatii, unitatea spitaliceasca ar urma sa functioneze in fostul sediu al exploatarii miniere.

Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a declarat in sedinta ordinara a CJ Alba de joi ca a vizitat langa capitala

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

INFORMARE METEOROLOGICA: Val de caldura, canicula si disconfort termic, in toata tara, pana duminica

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:34

INFORMARE METEOROLOGICA: Val de caldura, canicula si disconfort termic, in toata tara, pana duminicaAdministratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica, prin care semnaleaza val de caldura, canicula si disconfort termin, in toata tara, de joi pana duminica.

ANM precizeaza ca local pot aparea averse, izolat torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si, posibil, grindina.

"In intervalul mentionat, in regiunile extracarpatice, valul de caldura se va extinde si se va intensifica. In zonele de campie si podis din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

ANAF vrea sa aiba acces la toate datele privind platile cu cardul ale romanilor din magazine - proiect

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:34

ANAF vrea sa aiba acces la toate datele privind platile cu cardul ale romanilor din magazine - proiectAgentia Nationala de Administrare Fiscala vrea sa primeasca toate datele privind platile cu cardul ale romanilor din magazine, potrivit unui proiect publicat de Ministerul Finantelor.

Proiectul de act normativ acorda angajatilor Fiscului acces la informatii detaliate despre toate platile facute cu cardurile in Romania si despre posesorii cardurilor care au facut platile.

"In cazul platilor electronice, efectuate cu cardul bancar prin intermediul POS-ului, entitatea care gestioneaza

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Unirea ]

13 localitati din Alba vor primi peste 440.000 de lei pentru planurile urbanistice generale - proiect

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:31

13 localitati din Alba vor primi peste 440.000 de lei pentru planurile urbanistice generale - proiectConsiliul Judetean Alba va supune spre aprobare, in sedinta de joi, un proiect de hotarare care presupune alocarea a peste 440.000 de lei catre 13 localitati din Alba pentru finantarea elaborarii si/sau actualizarii planurilor urbanistice generale.

Proiectul de hotarare "pentru aprobarea repartizarii pe unitati administrativ teritoriale din Judetul Alba, a subventiilor de la bugetul de stat, pentru finantarea elaborarii si/sau actualizarii planurilor urbanistice generale

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Unirea ]

Grupul francez Lactalis ofera 342 de milioane de lei pentru afacerea Albalact. Cat ar urma sa incaseze familia Ciurtin

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:30

Grupul francez Lactalis ofera 342 de milioane de lei pentru afacerea Albalact. Cat ar urma sa incaseze familia CiurtinGrupul francez Lactalis ofera 342 de milioane de euro pentru afacerea Albalact, iar familia Ciurtin ar urma sa incaseze 140 de milioane de lei cash, potrivit ziarului Financiar.

Gigantul francez Lactalis ofera un pret de 0,5252 lei per actiune pentru intregul pachet al Albalact, cu 38% peste pretul pe care l-au atins titlurile producatorului de lactate pe 28 ianuarie, ziua cand a fost anuntata pe bursa intentia de preluare. Astfel, francezii vor plati pentru liderul local de pe piata

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Unirea ]

Aiudeanul Bogdan Andone a preluat Olimpia Satu Mare | Antrenorul originar din Alba a dat Champions League pe Liga a 2-a

Joi, 28 Iulie 2016, ora 11:56

Aiudeanul Bogdan Andone a preluat Olimpia Satu Mare | Antrenorul originar din Alba a dat Champions League pe Liga a 2-aAiudeanul Bogdan Andone este noul antrenor principal al divizionarei secunde Olimpia Satu Mare. Tehnicianul originar din Alba a preferat o noua provocare dupa ce a fost secundul lui Marius Sumudica in campionatul trecut, cand Astra Giurgiu a devenit in premiera campioana Romaniei.

Acesta a acceptat propunerea venita din nordul tarii, desi avea oportunitatea sa activeze in Champions League si este la a doua experienta ca si antrenor principal, dupa cea petrecuta la FC Voluntari. "Nu regret

Sport / stiri Sport10 vizite[ Ziarul Unirea ]

Dragos Zaharia, albaiulianul care a invins... sistemul!

Joi, 28 Iulie 2016, ora 11:48

Dragos Zaharia, albaiulianul care a invins... sistemul!Presedintele SPEROMAX Alba a reusit un precedent care da speranta persoanelor cu dizabilitati din Romania
Prin hotarare civila, Curtea de Apel Alba Iulia, sectia de Contencios Administrativ si Fiscal i-a facut dreptate reclamantului Dragos Zaharia, in contradictoriu cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Comisia Superioara de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Bucuresti si Comisia de evaluare a Persoanelor Adulte cu handicap Alba din cadrul C.J.

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Unirea ]

28 iulie - Ziua nationala a ambulantei

Joi, 28 Iulie 2016, ora 09:36

28 iulie - Ziua nationala a ambulanteiZiua nationala a ambulantei este marcata, la data de 28 iulie, pentru recunoasterea contributiei serviciilor de Ambulanta in asigurarea si mentinerea starii de sanatate a cetatenilor. A fost aleasa aceasta data deoarece la 28 iulie 1906 a aparut prima "Salvare" din Bucuresti, la initiativa profesorului Nicolae Minovici, fiind sarbatorita prima data in 2015.

Proiectul de lege privind instituirea acestei zile, votat de Senat la 18 iunie 2014, are ca scop sa acorde posibilitatea autoritatilor

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Guvernul a lansat programul "Profesori motivati in scoli defavorizate". Buget de 25 de milioane de euro

Joi, 28 Iulie 2016, ora 09:36

Guvernul a lansat programul "Profesori motivati in scoli defavorizate". Buget de 25 de milioane de euroExecutivul a lansat, recent, programul "Profesori motivati in scoli defavorizate" pentru a sprijini cadrele didactice care predau in scolile defavorizate din intreaga tara.

Programul "Profesori motivati in scoli defavorizate" vine ca o valorificare a unui program mai vechi - "Teach for Romania", premierul Dacian Ciolos subliniind ca initiativele de succes trebuie valorificate si extinse la nivel national.

"Initiativele de succes, care si-au dovedit eficienta, au nevoie sa fie valorificate si

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Unirea ]

Spectacolul "In largul marii", pus in scena de Grupul Skepsis, duminica, in fata Muzeului National al Unirii din Alba Iulia

Joi, 28 Iulie 2016, ora 09:33

Spectacolul "In largul marii", pus in scena de Grupul Skepsis, duminica, in fata Muzeului National al Unirii din Alba IuliaProgramul de spectacole in aer liber desfasurat de Asociatia Grupul Skepsis a fost deosebit de apreciat de public pana acum. Sute de albaiulieni si turistii gustat din plin fiecare reprezentatie. Duminica, 31.07.2016, ora 20.30, in fata Muzeului National al Unirii Alba Iulia, compania de teatru Skepsis va invita la premiera spectacolului In largul marii, dupa Slawomir Mrozek - un spectacol de teatru absurd, cu caracter satiric si accente comice.

O situatie limita determina personajele sa ia

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Ziarul Unirea ]

Ioan Lazar: "Guvernul Meu", sustinut de PDL-istii vopsiti in PNL-isti, este continuatorul Guvernului "Marelui Boc"

Joi, 28 Iulie 2016, ora 09:30

Ioan Lazar: "Guvernul Meu", sustinut de PDL-istii vopsiti in PNL-isti, este continuatorul Guvernului "Marelui Boc"Guvernul Meu", sustinut de PDL-istii vopsiti in PNL-isti, este continuatorul Guvernului "Marelui Boc"

Daca la alegerile locale, pe perioada campaniei electorale, s-a marsat pe continuitate, ca aspect pozitiv pentru dezvoltare, acelasi principiu al continuitatii pare sa fie, la nivel national, flagelul care ingroapa Romania, indiferent de culoarea politica a guvernului in functie. Or cel putin asa par sa se vada lucrurile din perspectiva copresedintelui ALDE Alba, Ioan Lazar, care sustine

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Unirea ]

Inca o lovitura pentru "Him": portarul junior Robert Miklos (Becicherecu Mic), achizitionat de Performanta Ighiu

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 22:34

Inca o lovitura pentru "Him": portarul junior Robert Miklos (Becicherecu Mic), achizitionat de Performanta IghiuTalentatul portar banatean Robert Miklos (ce va implini 17 ani in septembrie), campionatul trecut la Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic este ultima achizitie a Performantei Ighiu, pretendenta la promovarea in Liga a 2-a.

"Robert este un portar foarte bun, pe care l-am urmarit mereu in ultimul an. In ciuda varstei fragede, a acumulat experienta competitionala, am avut referinte pozitive despre potentialul sau si cred ca ne va ajuta in viitorul sezon", a declarat Adorian Himcinschi.

*Junior intre

Sport / stiri Sport7 vizite[ Ziarul Unirea ]

O mare companie de asigurari a intrat in faliment

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 22:33

O mare companie de asigurari a intrat in falimentCarpatica Asig a intrat in faliment, acesta fiind al doilea cel mai mare faliment dupa cel al companiei de asigurari Astra.

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat retragerea autorizatiei de functionare a societatii Carpatica Asig S.A., ca urmare a constatarii starii de insolventa a societatii, si promovarea cererii de deschidere a procedurii de faliment.

Carpatica avea o cifra de afaceri de 130 de milioane de euro pe an si 500 de angajati.

Presedintele Autoritatii de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

Autostrazile cu cele mai mari progrese de la inceputul anului. In ce stadiu se afla loturile autostrazii Sebes-Turda

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 22:31

Autostrazile cu cele mai mari progrese de la inceputul anului. In ce stadiu se afla loturile autostrazii Sebes-TurdaCNADNR a cheltuit, in sapte luni, pe lucrari de autostrazi mai putin de 50 milioane euro, respectiv 13% din banii pe care ii are la dispozitie cu acest scop in acest an. Din banii cheltuiti s-ar putea construi cel mult cinci-zece kilometri de autostrada.

Anul 2016 pare a fi un an blestemat pentru construirea de autostrazi in Romania. La 31 decembrie 2016 nu vom avea, cel mai probabil, niciun kilometru nou de autostrada fata de 1 ianuarie a aceluiasi an. Insa exista cateva proiecte de

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Ziarul Unirea ]

DECIZIE FINALA: Victor Ponta este plagiator. Se recomanda retragerea titlului de doctor

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 22:31

DECIZIE FINALA: Victor Ponta este plagiator. Se recomanda retragerea titlului de doctorVictor Ponta a plagiat. Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a decis miercuri sa mentina raportul care constata plagiatul in cazul doctoratului fostului premier Victor Ponta.

CNATDCU a recomandat retragerea titlului academic.

"Prin votul exprimat electronic, 37 de membri ai CNATDCU s-au pronuntat in favoarea mentinerii raportului initial in ceea ce priveste sesizarea cu privire la lucrarea de doctorat a

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]

FOTO| Autostrada Sebes-Turda: Lucrarile pe lotul I, langa cartierul Oarda din Alba Iulia, s-au reluat

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 22:30

FOTO| Autostrada Sebes-Turda: Lucrarile pe lotul I, langa cartierul Oarda din Alba Iulia, s-au reluatLucrarile pe lotul I al autostrazii Sebes-Turda, tronson cu o lungime de 17 kilometri, de la intrarea in Sebes pana la Paraul Iovului, s-au reluat in zona cartierului Oarda din Alba Iulia, acestea fiind sistate in octombrie 2015 din cauza lipsei autorizatiei de constructie.

Lotul 1 al Autostrazii Sebes - Turda este cel mai in urma cu lucrarile, care, conform contractului incheiat intre CNADNR SA si Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA - Pomponio Constructii SRL in data de 2 decembrie 2014, ar

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Ziarul Unirea ]

STIREA TA. Alt "campion" al parcarilor "destepte", in capat la Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:34

STIREA TA. Alt "campion" al parcarilor "destepte", in capat la Bulevardul Transilvaniei din Alba IuliaUn alt sofer a parcat neregulamentar, miercuri, in capat la Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, pe spatiul pietonal, la doar o zi dupa ce in editia online a ziarului "Unirea", am semnalat o parcare asemanatoare, daca nu similara.

"Alt campion al parcarilor destepte", ne scrie un cititor pe adresa redactiei, facand referire la parcarea de marti.

Se pare ca soferii isi fac un obicei in a parca pe Bulevardul Transilvaniei, in acel loc, destinat exclusiv pietonilor si biciclistilor, ei fiind

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Unirea ]

COD GALBEN, miercuri seara, in judetul Alba: Furtuni, grindina si vant puternic

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:33

COD GALBEN, miercuri seara, in judetul Alba: Furtuni, grindina si vant puternicAdministratia Nationala de Meteorologie a emis COD GALBEN de vreme rea, miercuri seara, in judetul Alba.

Avertizarea cod galben este valabila, pana la ora 19.30, in Alba Iulia, Sebes, Zlatna, Almasu Mare, Berghin, Blandiana, Calnic, Ceru-Bacainti, Ciugud, Cut, Daia

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Unirea ]

Parcare in Alba Iulia: A blocat doua masini, desi erau locuri libere la 10 metri. Ce s-a intamplat cand a dat ochii cu alt sofer este incredibil

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:33

Parcare in Alba Iulia: A blocat doua masini, desi erau locuri libere la 10 metri. Ce s-a intamplat cand a dat ochii cu alt sofer este incredibilSoferul unui autoturism marca Skoda Octavia, cu numar de Alba, a blocat doua autoturisme intr-o parcare din Alba Iulia, desi avea loc de parcare liber la doar 10 metri, iar cand s-a intalnit cu un alt sofer a reactionat arogant si sfidator, potrivit unei povestiri relatate, miercuri, de profesorul Adrian Simion pe Facebook.

"A fost odata un personaj care avea masina. Intr-o zi de vara si-a parcat neregulamentar masina pe drum. Si nu doar ca a parcat neregulamentar, ci a si blocat alte doua

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Ziarul Unirea ]

"Batalia pentru Europa" - reverenta albaiulianului Dumitru Henegar in fata Zeului Fotbal

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:33

"Batalia pentru Europa" - reverenta albaiulianului Dumitru Henegar in fata Zeului FotbalOdata, marele cronicar sportiv Ioan Chirila a spus despre fotbal ca "si-a construit catedrale". Pesemne ca dorinta de a intra intr-un astfel de templu sacru al sportului rege l-a manat pe Dumitru Henegar sa scrie, sub titlul "Batalia pentru Europa", o splendida istorie (in doua volume) a Campionatului ce tine "cu respiratia taiata", o data la 4 ani, toti microbistii de pe batranul continent.

Truda lui n-a durat o luna sau un an, s-a intins pe un deceniu, semn ca, chiar daca unii ar putea zambi,

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Ziarul Unirea ]

La Sala Unirii din Alba Iulia: Dumitru Henegar isi prezinta "Batalia pentru Europa", o carte de 700 de pagini

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:33

La Sala Unirii din Alba Iulia: Dumitru Henegar isi prezinta "Batalia pentru Europa", o carte de 700 de paginiJoi, de la ora 18.00, la Sala Unirii din Alba Iulia, va avea loc lansarea cartii "Batalia pentru Europa", semnata de Dumitru Henegar.

Jurnalist cu bogata experienta, autorul reda prin aceasta aparitie tipografica, o splendida istorie a Campionatului European de Fotbal. Intinsa pe circa 700 de pagini, povestea celor 14 editii ale lui Euro captiveaza cititorul prin stilul narativ, multitudinea de fotografii, date statistice, ierarhii, analize laborioase, aspecte mai putin cunoscute din vietile

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Licitatie pentru serviciul de gestionare a cainilor maidanezi din Alba Iulia. 900 de caini omorati in 2 ani si 3 luni - "pretul" respectarii unei legi care ofera si alte alternative!

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:32

Licitatie pentru serviciul de gestionare a cainilor maidanezi din Alba Iulia. 900 de caini omorati in 2 ani si 3 luni - "pretul" respectarii unei legi care ofera si alte alternative!*Din 2013 pana in prezent, administratia locala nu a organizat nicio campanie de sterilizare *Majoritatea albaiulienilor nu stiu ca, in municipiu, exista un adapost patronat de primarie, unde cainii sunt eutanasiati la 14 zile de la capturare
Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, in sedinta de marti, concesionarea prin licitatie a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan. In prezent acest serviciu este asigurat de doua firme - S.C. CLINIC MARTVET S.R.L. CIUGUD, care

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

Albaiulianca stabilita in Germania: Oamenii se tem de spatii aglomerate si nu mai participa la evenimente publice

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 18:30

Albaiulianca stabilita in Germania: Oamenii se tem de spatii aglomerate si nu mai participa la evenimente publiceO albaiulianca stabilita in Germania declara, dupa atacurile si atentatele teroriste de zilele trecute, ca nemtii se tem sa mai circule cu mijloace de transport in comun si evita spatiile aglomerate, in vreme ce la evenimentele publice participa tot mai putina lume.

Mihaela, din Alba Iulia, locuieste intr-un orasel din Germania, la 50 de kilometri de Munchen, iar dezastrul care s-a abatut asupra acestei tari nu a fost, pentru ea, o surpriza, frica instalandu-se dupa atentatele teroriste care

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Unirea ]

AJFP Alba: Avantajele inscrierii contribuabililor pe Spatiul Privat Virtual

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 15:33

AJFP Alba: Avantajele inscrierii contribuabililor pe Spatiul Privat VirtualPersoanele fizice au la dispozitie un serviciu gratuit disponibil prin internet 24 de ore din 24, prin care pot solicita si primi informatii si inscrisuri in legatura cu situatia fiscala personala sau pot depune declaratii fiscale fara sa se deplaseze la organul fiscal - reaminteste AJFP Alba.

Avand in vedere dezvoltarea continua a strategiei de imbunatatire a relatiei dintre contribuabili si autoritatile fiscale, ANAF vine in sprijinul persoanelor fizice si pune la dispozitia acestora, in mod

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Unirea ]

PROGRAM Descopera Rowmania 2016, la Alba Iulia: Vino sa vaslesti alaturi de campionul Ivan Patzaichin, in 6 august, pe raul Mures

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 15:33

PROGRAM Descopera Rowmania 2016, la Alba Iulia: Vino sa vaslesti alaturi de campionul Ivan Patzaichin, in 6 august, pe raul MuresIvan Patzaichin cauta noi campioni la vaslit, pe 6 august, in zona Podului peste Mures, in cartierul Partos din Alba Iulia, la iesirea spre Sebes.

Descopera Rowmania - competitia de vaslit in canotci de 10+1, ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia.

Indiferent de varsta, constitutie sportiva si experienta, alatura-te campaniei noastre si formeaza echipajul de 11 campioni pentru concursul de vaslit viteza, in canotci de 10+1 locuri.

"Daca veti da curs invitatiei noastre, va

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Unirea ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
FOTO, VIDEO. Peretele exterior al unui imobil din zona garii din Alba Iulia, daramat pentru siguranta pietonilor
Materialul de constructie, de la ultimul nivel, din componenta peretelui exterior al unui imobil cu ...
LOCURI de MUNCA vacante in judetul Alba. Peste 700 de posturi la Alba Iulia, Campeni, Sebes, Aiud, Blaj si Cugir. OFERTA completa si cine angajeaza
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba a transmis oferta de locuri de munca disponibile in ...
FOTO, VIDEO. O comuna din Alba, grav afectata de inundatii. Primar: Nu a mai fost asa ceva din 1970
Zeci de gospodarii, drumuri si terenuri agricole din localitatea Cergau, judetul Alba, au fost grav ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor