7 - 11 aprilie: Tinerii albaiulieni pot afla povesti de succes ale unor profesionisti consacrati din judet. Luni, fata in fata cu Bogdan Duma, Vasile Calofir si Cipriana Stan

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 00:13
150 citiri
Timp de o saptamana, tinerii din Alba Iulia au posibilitatea de a sta fata in fata cu unele dintre personalitatile marcante ale judetului.

Incepand de luni, 7 aprilie, conferintele practice BookLand Evolution aduc in fata liceenilor si studentilor din oras profesionisti consacrati, care le vor impartasi propriile povesti de succes si le vor raspunde la intrebari.

Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea