Seara de muzica folk la Sebes. Ducu Bertzi, Florin Sasarman si alti artisti indragiti, pe scena Centrului Cultural "Lucian Blaga"

Marti, 22 Iulie 2014, ora 18:11
98 citiri
Iubitorii muzicii folk pot participa vineri la un concert in Sebes, sustinut de artisti de marca ai acestui gen. Ducu Bertzi, Florin Sasarman si alti artisti indragiti vor urca pe scena Centrului Cultural "Lucian Blaga" cu cele mai frumoase cantece, pentru o seara romatinca de vara de neuitat. Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar pretul unui bilet de intrare la este de 10 lei.

Vineri, 25 iulie, sebesenii si nu numai, sunt asteptati la un spectacol extraordinar de muzica folk. Vor avea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea