Targul Gradinarului 2014, la Alba Mall din Alba Iulia, 21-23 martie. Se fac inscrieiri!

   

Consiliul Judetean Alba organizeaza cea de-a VI-a editie a Targului Gradinarului care se va desfasura in perioada 21-23 martie 2014, intre orele 10.00-19.00 la Alba Mall din Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat remis presei de administrata judeteana, "targul este dedicat horticultorilor, producatorilor si distribuitorilor de produse pentru amenajarea si intretinerea gradinilor si parcurilor precum si publicului larg interesat de achizitionarea acestora.

Va fi expusa o gama larga de articole pentru gradinarit: seminte, rasaduri, arbusti, pomi fructiferi si ornamentali, plante decorative, produse fitosanitare, mobilier si accesorii pentru gradini, unelte si echipamente pentru intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi, etc.

Partenerii Consiliului judetean Alba la acest eveniment sunt: Filiala judeteana Alba a Asociatiei Amicii Rozelor din Romania, Primaria municipiului Alba Iulia, Toskana Garten, Gradina cu Flori, Garden Centrum si Ambient.

In vederea inscrierii dumneavoastra la Targul Gradinarului 2014 va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de participare atasat pana in data de 11.03.2014, la fax 0258/811 591 sau e-mail office@investalba.ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Compartimentul Dezvoltare economica din cadrul Consiliului judetean Alba - coordonator eveniment doamna Elena Stoia, la telefon 0258/813 380 int. 1181 sau mobil 0749/154 976. "
Vineri, 28 Februarie 2014, ora 00:19
Sursa: Ziarul Unirea

Articol citit de 218 ori


Ziarul Unirea
Cele mai citite stiri
FOTO. Accident mortal pe DN1, aproape de Alba Iulia: Un tanar a murit dupa ce a adormit la volan si a intrat frontal intr-o autoutilitara
Un barbat a fost ranit, iar un tanar a murit, in noaptea de luni spre marti, dupa ce a adormit la ...
ACCIDENT la intrare in Alba Iulia dinspre Sebes. O persoana ranita dupa ce doua autovehicule au intrat in coliziune
O persoana a fost ranita intr-un accident rutier petrecut in noaptea de luni spre marti, in jurul ...
Crima de la Partos: Starea de sanatate a baiatului femeii omorate este "spre bine", dar nu este "apt sa dea declaratii oficiale"
Starea de sanatate a baiatului femeii omorate in propria casa din cartierul albaiulian Partos este ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor