20 septembrie:Spectacolul "Printesa Zulufina", in premiera la Alba Iulia, in Prefata Festivalului International de Teatru "Povesti". Poti cumpara bilete online, pentru festival, deja!

Joi, 28 August 2014, ora 00:13
277 citiri
Pe 20 septembrie sunteti invitati din nou la teatru. In premiera, spectacolul "Printesa Zulufina" , in regia lui Cristian Pepinno, va fi jucata in Prefata Festivalului International de Teatru "Povesti" Alba Iulia.

Festivalul a ajuns in acest an la editia cu numarul IX, iar in perioada 1-5 octombrie, vine cu o multime de "povesti" pentru iubitorii de teatru si cultura. O noutate anul acesta este ca biletele pentru spectacolele dedicate tinerilor si adultilor pot fi cumparate si online, inca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea