1 Decembrie in siguranta, la Alba Iulia. Peste 180 de politisti in actiune, pentru a asigura siguranta publica la manifestarile de Ziua Nationala. Sfaturi pentru cetateni

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 18:31
179 citiri
Peste 180 de politisti vor participa la misiunea de mentinere a sigurantei publice cu ocazia manifestarilor prilejuite de aniversarea celor 97 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

"Politistii din Alba vor fi la datorie, pentru ca Ziua Nationala a Romaniei sa fie sarbatorita fara evenimente negative", transmit reprezentantii IPJ Alba.

Cu ocazia manifestarilor publice dedicate sarbatoririi ZILEI NATIONALE A ROMANIEI - 1 DECEMBRIE si a celor 97 de ani de la Marea Unire, Inspectoratul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea