12-17 mai: "Sarbatoarea Libertatii", la Blaj. Parada cu calareti si torte, daci si romani, teatru si serbare campeneasca. PROGRAMUL si invitatii

Luni, 11 Mai 2015, ora 15:30
144 citiri
Traditionala manifestare dedicata Marii Adunari Nationale de la Blaj de pe Campia Libertatii 1848 este programata sa se desfasoare in acest an, 2015, in perioada 12- 17 mai.

Pe parcursul intregii saptamani, Primaria Municipiului Blaj organizeaza o serie de evenimente culturale, artistice, dar si populare.

Manifestarile vor debuta marti, 12 mai, cu aniversarea in cadru festiv a celor 30 de cupluri care au implinit in acest an 50 de ani de casatorie neintrerupta, Primaria Blaj aflandu-se la cea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea