15-17 septembrie: "Retromobil vine in orasul tau", la Sebes! Parada cu masini de epoca, expozitie de machete si artisti renumiti, intr-un weekend de poveste. PROGRAM

Sursa: Alba24.ro
Marti, 12 Septembrie 2017, ora 23:59
144 citiri
Retromobil Club Romania, in parteneriat cu Primaria Municipiului Sebes si Consiliul Local al Municipiului Sebes, alaturi de Centrul Cultural "Lucian Blaga" Sebes organizeaza, intre 15 si 17 septembrie 2017, evenimentul "Retromobil vine in orasul tau!".

Masinile de odinioara vor putea fi admirate in parcarea care se intinde de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, din centrul istoric al orasului, iar pentru pasionatii de aeronautica si nu numai va fi prezentata o expozitie cu totul speciala.

Nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.