21 Septembrie: Ziua Europeana fara decedati in accidente rutiere - Politistii din Alba actioneaza, la nivelul intregului judet, pentru sustinerea proiectului EDWARD/ FOTO-VIDEO

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 18:35
41 citiri
Data de 21 septembrie este marcata ca "Ziua Europeana fara decedati in accidente rutiere". Politistii din Alba actioneaza, la nivelul intregului judet, pentru sustinerea proiectului EDWARD, in cadrul campaniei nationale de educatie rutiera "Alege Viata". Astazi, politistii rutieri, sprijiniti de cei de la ordine publica, vor fi prezenti 24 ore din 24, pe principalele artere rutiere ale judetului si vor desfasura activitati specifice de combatere a incalcarii tuturor normelor rutiere.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea